DOLAR
33,0372
EURO
35,9878
ALTIN
2.559,61
BIST
11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
35°C
Antalya
35°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
35°C
Salı Az Bulutlu
36°C
Çarşamba Açık
39°C

Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Mücadelede ilk 11’ler belli oldu

Antalya Bilet…

Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Mücadelede ilk 11’ler belli oldu
REKLAM ALANI
20.12.2023 16:01
0
A+
A-

Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Mücadelede ilk 11'ler belli oldu

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında bugün deplasmanda Kayserispor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Süper Lig’de lider durumda bulunan Fenerbahçe, derbi mücadelesi öncesinde Kayserispor deplasmanında puan kaybı yaşamak istemiyor. Kritik mücadele öncesinde maçın ilk 11’leri oldu. Peki, Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor ile kıran kırana bir mücadeleye çıkacak. Süper Lig’de bu sezon formda olan Kayserispor ile zorlu bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, rakibini sahasında yenerek Galatasaray maçı öncesinde moral bulmak istiyor. Peki, Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında bugün deplasmanda Mondihome Kayserispor ile karşılaşacak.RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.Mücadele Bein Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Mondihome Kayserspor: Bilal, Hasan Ali, Hosseini, Attamah, Gökhan, Karimi, Kartal, Kemen, Cardoso, Boa Morte, ThiamFenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Djiku, Serdar, Osayi, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, Cengiz, Batshuayi
Avrupa’da grubundan lider çıkan, ligde de son 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, 18. haftada Galatasaray ile oynayacağı derbiye puan kaybı yaşamadan çıkmayı hedefliyor.Teknik direktör İsmail Kartal’ın ekibi, ligde 40 puan ve averajla Galatasaray’ın önünde lider durumda bulunuyor.
Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında 3 oyuncusundan yararlanamayacak.Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Samet Akaydın’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao ile Miha Zajc ve Edin Dzeko zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.
Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesinde 2 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.
Sarı-lacivertli takımda üçer sarı kartları bulunan İrfan Can Kahveci ve Miguel Crespo, Kayserispor maçında da aynı durumu yaşamaları halinde derbide forma giyemeyecek.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI