DOLAR
32,8221
EURO
35,1421
ALTIN
2.449,46
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
31°C
Antalya
31°C
Açık
Cumartesi Açık
35°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
32°C

Erzurum ilk ve tek oda tiyatrosu izleyicisiyle buluşuyor

Antalya Bilet…

Erzurum ilk ve tek oda tiyatrosu izleyicisiyle buluşuyor
REKLAM ALANI
24.12.2023 14:10
0
A+
A-

Erzurum ilk ve tek oda tiyatrosu izleyicisiyle buluşuyor

Erzurum’da Medya Sanat Evi Oda Tiyatrosu, “Baba ve Oğulları” adlı oyunla bir kez daha tiyatroseverlerle buluşuyor.

Erzurum’un ilk ve tek oda tiyatrosu olan Medya Sanat Evi (MSE), 2023’ün son günlerinde sahnesini bir aile dramına ayırdı. Erkan Canlı’nın yazdığı tek perdelik “Baba ve Oğulları” ile izleyicilerinin karşısına çıkacak olan MSE ekibi, bir aile dramıyla yine fark oluşturacak. Kenan Çinici’nin hem yönetip hem de başrolünde yer aldığı oyuna Bedir Taha Önder ve Kürşat Taşdemir de eşlik edecek.

Oyunun konusu ise şöyle: Annelerinin ölümünden sorumlu tuttukları babaları ile aynı evde yaşayan iki genç. Biri askerden yeni gelmiş, psikolojisi bozuk, kötü işlere bulaşmak üzere. Diğeri mahallelinin verdiği arızalı küçük ev aletlerini tamir ederek evin geçimini sağlıyor. Baba ise fiziksel olarak yeterli olmadığı için oturduğu koltuktan kalkamıyor. Sürekli iç hesaplaşmaların yaşandığı evde, bir babanın yeri geldiğinde ailesini korumak için neler yapabileceği gözler önüne seriliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Antalya Bilet

REKLAM ALANI