DOLAR
33,0372
EURO
35,9878
ALTIN
2.559,61
BIST
11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
35°C
Antalya
35°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
35°C
Salı Az Bulutlu
36°C
Çarşamba Açık
39°C

Ertelenen Süper Kupa finali ne zaman yapılacak? Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman?

Antalya Bilet…

Ertelenen Süper Kupa finali ne zaman yapılacak? Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman?
REKLAM ALANI
03.01.2024 20:33
0
A+
A-

Ertelenen Süper Kupa finali ne zaman yapılacak? Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman?

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanaması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesi sonrası futbolseverlerin araştırmaları hız kazandı. Müsabakanın ne zaman ve nerede oynanacağı araştırılıyor. Peki, ertelenen Süper Kupa finali ne zaman oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa maçının organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle ortak kararla ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmuştu. Suudi Arabistan’da oynatılması planlanan ve Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşılaşacağı Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından maçın yeni tarihi merak konusu oldu. İşte, Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı hakkında bilgiler…
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı önce krize dönüştü, ardından ileri bir tarihe ertelendi.Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının yeni tarihi henüz belli olmadı.Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa maçının organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle ortak kararla ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.Yapılan ortak açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:”Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonunun 100. Yılını yurt dışında da kutlamak amacıyla, Türk futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.”

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI