DOLAR
33,0372
EURO
35,9878
ALTIN
2.559,61
BIST
11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
32°C
Antalya
32°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
36°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Az Bulutlu
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
37°C

Bitcoin yeniden yükselişe geçti

Antalya Bilet…

Bitcoin yeniden yükselişe geçti
REKLAM ALANI
04.01.2024 18:56
0
A+
A-

Bitcoin yeniden yükselişe geçti

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, önceki günkü sert düşüşün ardından günlük yüzde 3,3 artışla yeniden 43 bin doların üzerine çıktı.

Bitcoin fiyatı, günlük yüzde 3,3 artışla 43.904 dolar civarında işlem görüyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimi salı günü, Nisan 2022’den bu yana en yüksek seviyesi olan 45.000 dolar seviyesini aşmıştı. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

CoinMarketCap’in verilerine göre, kripto para piyasasının salı günkü toplam değeri yüzde 2,8 artışla 1,67 trilyon dolara ulaşmıştı.

ABD’li düzenleyicilerin bu ay spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF’ler) reddedebileceklerine dair bir raporun ardından Bitcoin fiyatı çarşamba günü yüzde 7 civarında düşmüştü.

Matrixport’un raporunda, “Siyasi açıdan bakıldığında, Bitcoin’i alternatif bir değer deposu olarak meşrulaştıracak bir Bitcoin Spot ETF’sini onaylamak için hiçbir neden yok” denildi.

Ancak bazı analistler, çarşamba günü Bitcoin ve kripto para birimlerindeki ani fiyat düşüşünün nedeninin, kripto piyasasının oldukça değişken olduğuna dikkat çekerek, boğa piyasası döngüsü sırasında bir düzeltme ve kısa bir geri çekilme olduğuna inanıyor.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI