DOLAR
33,0372
EURO
35,9878
ALTIN
2.559,61
BIST
11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
34°C
Antalya
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
35°C
Salı Az Bulutlu
36°C
Çarşamba Açık
39°C

Marius Sumudica: “Fatih Terim’in araması antibiyotikten bile faydalı”

Antalya Bilet…

Marius Sumudica: “Fatih Terim’in araması antibiyotikten bile faydalı”
REKLAM ALANI
14.01.2024 18:40
0
A+
A-

Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe mücadelesi öncesi puan almak zorunda olduklarını söyledi. Deneyimli çalıştırıcı hastaneye kaldırıldığı süreçte Fatih Terim’in kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Sumudica, “Fatih Terim, Ülkenin bana ihtiyacı olduğunu, en iyilerden biri olduğumu söyledi. Fatih Terim’in beni araması antibiyotikten bile faydalıydı.”

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’yi konuk eden Gaziantep’in teknik direktörü Sumudica açıklamalarda bulundu.

Sumudica’nın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“PUAN ALMAK ZORUNDAYIZ”

 “Fenerbahçe büyük bir camia, 50 puanları var. Topa sahip olmak, futbol oynamak kolay oluyor. Bizim için çok farklı. Biz sıfır puanla geldik, ne olursa olsun puan almak zorundayız.

“TERİM’İN ARAMASI ANTİBİYOTİKTEN FAYDALI”

Fatih Terim’e de çok teşekkürler. Ben hastanedeyken beni aradı. Ülkenin bana ihtiyacı olduğunu, en iyilerden biri olduğumu söyledi. Fatih Terim’in beni araması antibiyotikten bile faydalıydı.”

“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK LİGDE KALACAĞIZ”

“Daha henüz tam iyileşemedim. Büyük bir efor sarf ettim. 5 gün hastanede kaldım. Önemli olan takımın yanında olmamdı. Ben geldiğimde sıfır puandaydı bu takım, şu an 21 puanı var. Mücadelemiz devam edecek. Ligde kalacağız.

“ŞEHİTLERE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Türkiye’nin 9 şehidi var. Başsağlığı diliyorum. Ben de bu olaylara çok üzülüyorum. Türkiye’yi çok seviyorum. Böyle olaylar olduğunda uyuyamıyorum gerçekten. 

Antalya Bilet

REKLAM ALANI