DOLAR
33,0372
EURO
35,9878
ALTIN
2.559,61
BIST
11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
32°C
Antalya
32°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
35°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Az Bulutlu
35°C
Salı Parçalı Bulutlu
36°C

Navalni’nin eşi Yulia: Özgür Rusya için savaşacağım

Antalya Bilet…

Navalni’nin eşi Yulia: Özgür Rusya için savaşacağım
REKLAM ALANI
19.02.2024 14:21
0
A+
A-

Navalni'nin eşi Yulia: Özgür Rusya için savaşacağım

Kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Rus muhlif lider Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya, bir kez daha Devlet Başkanı Putin’i suçladı. “Aleksey’i Putin öldürdü” diyen Navalnaya, özgür Rusya için savaşacağını söyleyerek muhaliflere, “Kremlin’le savaşa daha öfkeli şekilde devam etme” çağrısı yaptı. Navalnaya, “Putin’in Aleksey’i neden öldürdüğünü tam olarak biliyoruz. Bu suçu işleyenlerin isimlerini ve yüzlerini açıklayacağız” dedi.

Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya, bıugün yayınladığı video mesajında, “özgür bir Rusya için mücadele edeceğini” söyledi. Navalnaya “Aleksey Navalni’nin çalışmalarını sürdüreceğim” başlıklı videosunda, “Özgür bir Rusya’da yaşamak istiyorum, özgür bir Rusya inşa etmek istiyorum” dedi. “Vladimir Putin kocamı öldürdü” diyen Navalnaya, yeni bir Rusya yaratmak için Kremlin’le savaşmak üzere Rus halkıyla birlikte çalışacağını da sözlerine ekledi. Navalnaya, Rus yetkilileri Navalni’nin cesedini saklamakla ve “Novichok sinir gazı izlerinin vücudundan kaybolmasını beklemekle” suçladı ve “cinayeti işleyenlerin isimlerinin açıklanacağını” belirtti.

Navalnaya, “Putin Aleksey’i öldürerek benim yarımı öldürdüi kalbimin ve ruhumun yarısını. Ama diğer yarısına hala sahibim ve bu bana vazgeçmeye hakkım olmadığını söylüyor. Aleksey Navalni’nin çalışmalarına devam edeceğim, ülkemiz için savaşmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. “BU SUÇU İŞLEYENLERİ AÇIKLAYACAĞIZ”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Rus yetkilileri “Navalni’nin cesedini saklamakla ve Novichok sinir gazı izlerinin vücudundan kaybolmasını beklemekle” suçlayan Navalnaya, şöyle devam etti: “Sizi yanımda durmaya çağırıyorum. Öfkemi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Öfke, kızgınlık, geleceğimizi öldürmeye cüret edenlere karşı nefret!” 

Navalnaya son olarak şunları şöyledi: “Putin’in Aleksey’i üç gün önce neden öldürdüğünü tam olarak biliyoruz. Bunu size yakında anlatacağız. Bu suçu tam olarak kimin ve nasıl işlediğini kesinlikle bulacağız. Kesinlikle. İsimleri söyleyeceğiz ve yüzleri göstereceğiz.”

Antalya Bilet

REKLAM ALANI