DOLAR
32,5649
EURO
35,2443
ALTIN
2.467,58
BIST
10.710,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
37°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
38°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C
SON DAKİKA
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gösterişli düğün öncesi kutlamalar başladı: 50 binden fazla köylüye 3 günlük ziyafet

Antalya Bilet…

Gösterişli düğün öncesi kutlamalar başladı: 50 binden fazla köylüye 3 günlük ziyafet
REKLAM ALANI
29.02.2024 17:03
0
A+
A-

Gösterişli düğün öncesi kutlamalar başladı: 50 binden fazla köylüye 3 günlük ziyafet

Hindistan’ın en zengin adamı, memleketinde yaşayan 50 binden fazla köylüyü doyurarak oğlu için cömert bir düğün öncesi ziyafeti verdi. Önümüzdeki günlerde kutlamalara dünyanın en etkili isimlerinden bazılarının katılması bekleniyor.

Hindistan’ın en zengin adamı Mukesh Ambani’nin ev sahipliği yapacağı üç günlük düğün partisine teknoloji milyarderlerinin, Bollywood yıldızlarının, pop ikonlarının ve politikacıların katılması bekleniyor.
Ambani, Forbes’un gerçek zamanlı milyarderler listesine göre 114 milyar dolardan fazla servetiyle Asya’nın en zengin kişisi.
Ambani ve eşi Nita, evlenecek oğulları Anant ile birlikte Hindistan’ın batı eyaleti Gujarat’taki memleketleri Jamnagar’daki köylüler için üç günlük bir ziyafet başlattı.
Gelin ve damadın, bu hafta sonu Anant’ın Jamnagar’daki ebeveynlerinin evinde düzenlenecek cömert etkinliğe gelecek bin misafirini doyurmak için 21 şef kiraladığı bildirildi.
Sosyal medyada dolaşan düğün öncesi kutlama davetiyesinde, “Sevinç ve heyecan dolu kalplerle, sizi Anant ve Radhika’nın Jamnagar’daki evimizde yapılacak düğün öncesi kutlamalarına davet ediyoruz. Sevincimizi, sevgimizi ve kahkahamızı paylaşmak ve sonsuza kadar saklayacağımız anılar yaratmak için sizi de aramızda görmeye sabırsızlanıyoruz” ifadelerine yer verildi.
Gösterişli düğün etkinliğine katılan misafirlerin uyması gereken sıkı bir kıyafet kuralı olduğu da görülüyor.
Hindustan Times gazetesinin bildirdiğine göre, 1-3 Mart tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ana kutlamalar farklı temalara, etkinliklere ve kıyafet kurallarına sahip olacak.
Cuma gecesi mutlu çiftin sevdikleri, tesiste “Everland’de bir akşam” temalı kokteyl partisinin keyfini çıkaracak.
Ertesi gün misafirler, 650 dönümlük bir alana yayılan ve 2 binden fazla hayvana ev sahipliği yapan hayvan kurtarma merkezini ziyaret edecek.
Vahşi doğada yürüyüşe çıkabilmeleri için konuklara “rahat ayakkabılar” giymeleri söylendi.
Üçüncü gün ise konuklara, muhtemelen yerel bölgeyi keşfedecekleri Tusker Trails için “gündelik şık” bir şeyler giyinmeleri söylendi.
Final etkinliği “imza” anlamına gelen “Hashtakshar” olacak ve konukların “şerwani ve sari” gibi geleneksel kıyafetler giymeleri bekleniyor.
Hintli yayın National News, bin misafirin tamamının hafta sonu boyunca çamaşırhane hizmetlerinden yararlanabileceğini bildirdi.
Bilgi kitapçığında ayrıca kuaförlerin, makyaj sanatçılarının ve sari kumaşçıların da yardıma hazır olacağı belirtiliyor.
Rehberde şu ifadeler yer alıyor: “Her anın tadını doyasıya çıkarmanızı ve ömür boyu sürecek güzel anılar biriktirmenizi istiyoruz”
The Times of India’ya göre , lüks Jardin Hotel’de çalışan şefler, Japon, Meksika ve Tayland mutfağını kapsayan 2 bin 500’den fazla yemek hazırladı.
İçeriden bir kaynak, konukların kahvaltıda 75, öğle ve akşam yemeklerinde ise 225 ve 275 seçenek arasından seçim yapabileceklerini söyledi.
Ayrıca gece 12 ile 4 arasında olacak geleneksel gece yarısı yemeği için 85 yemek seçeneği sunulacak. Ayrıca üç gün boyunca menüdeki hiçbir öğenin tekrarlanmayacağı iddia edildi.
Ambani, 2018’de kızı için Hindistan’daki en pahalı düğünü düzenlemişti.
Bu düğün 100 milyon dolara mal oldu ve ABD’li pop megastarı Beyonce düğünde sahne aldı.
Yayınlanan listeye göre bu kez RB yıldızı Rihanna ve illüzyonist David Blaine ve Bollywood’dan Diljit Dosanjh, aralarında Microsoft’un kurucusu Bill Gates, Meta’nın sahibi Mark Zuckerberg ve çok sayıda siyasi liderin de yer alması beklenen konuklar için performans sergileyecek.
Davet edilen diğer konuklar arasında eski ABD başkanının kızı Ivanka Trump’ın yanı sıra eski İsveç başbakanı Carl Bildt, eski Kanada başbakanı Stephen Harper ve Butan Kralı da yer alıyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI