DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
39°C
Antalya
39°C
Açık
Pazar Açık
40°C
Pazartesi Açık
39°C
Salı Az Bulutlu
35°C
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Esad’a davet olabilir” mesajı
Bakan Şimşek: Yatırımcı ilgisi artıyor, risk primi geriliyor
SON DAKİKA HABERİ | Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Yargıdan kaçış olmamalı
Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (5 Temmuz 2024 petrol fiyatları)
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İsmail Yüksek, Avrupa’da formasını giymeyi hayal ettiği takımı açıkladı

Antalya Bilet…

İsmail Yüksek, Avrupa’da formasını giymeyi hayal ettiği takımı açıkladı
REKLAM ALANI
12.03.2024 15:51
0
A+
A-

İsmail Yüksek, Avrupa'da formasını giymeyi hayal ettiği takımı açıkladı

Fenerbahçe ve Milli Takım futbolcusu İsmail Yüksek, Avrupa’da formasını giymeyi hayal ettiği takım açıladı. Milli oyuncu “Avrupa’da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin orta sahası İsmail Yüksek, İznik Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Genç Tecrübeler Buluşuyor’ etkinliğine konuk oldu.

Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, “Değerli kardeşimiz İsmail Yüksek’i memleketinde gençlerimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların da mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyor. Konuk futbolcu olunca bu akşam konumuz da spor tabii ki. İlçemiz tarihinin en büyük gençlik ve spor yatırımının bitmesine sayılı günler kaldı. Yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve iki adet tenis kortundan oluşan kompleksi gençlerimize kazandırıyoruz” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İsmail Yüksek ise konuşmasında, “Öncelikle değerli başkanımıza böyle bir etkinlikte bizlere memleketimin gençleriyle buluşma fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. İznik’in sokaklarında top oynamış, bu sokaklarda sizlerin arsında ter dökerek bu günlere geldiğimizi hiçbir zaman unutmadık. Bugün de siz değerli gençlerimizin geleceğine bir nebze de olsa katkı sağlayacaksak ne mutlu bizlere. Her zaman İznik’in ve İznikli gençlerimizin destekçisi olacağıma buradan söz veriyorum” diye konuştu.

“EN ZOR MAÇ TWENTE DEPLASMANI OLABİLİR”

Bir çocuğun, ‘Bu sezon Avrupa’da ve Türkiye’de oynadığınız en zor maç hangisi?’ sorusu üzerine, hiçbir maçın kolay geçmediğini ifade eden Yüksek, “UEFA Konferans Ligi’nde oynadığımız en zor maç deplasmanda 1-0 kazandığımız Twente maçı olabilir” dedi.

“ÇOCUKLUK HAYALİM MANCHESTER UNITED” Avrupa’da transfer olacağı kulübün sistemi ve adapte olma sürecinin önemini vurgulayan İsmail Yüksek, “Önemli olan doğru zaman, doğru şartlar ve hangi sistemde oynadıkları. Benim oraya adapte olma sürecim de çok önemli. Avrupa’da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United” ifadelerini kullandı. “ARDA GÜLER, ÇOK ÖZEL BİR FUTBOLCU”

Real Madrid forması giyen eski takım arkadaşı Arda Güler hakkında da konuşan başarılı futbolcu, “Arda Güler çok özel bir futbolcu, çok da güzel bir geleceğe sahip olacağını düşünüyorum. Bunu da geçen günkü maçta gösterdi. Umarım kariyeri boyunca bütün güzellikler onunla olur. Arda Güler şu an 19 yaşında, sizden yaklaşık 5 yaş büyük, o hayal ederek bu günlere geldi. Hayal etmeyi asla bırakmayın” açıklamasında bulundu.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI