DOLAR
32,6737
EURO
35,1426
ALTIN
2.448,96
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
37°C
Antalya
37°C
Açık
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
SON DAKİKA
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
FETÖ’den ABD Başkanı Biden’a mektup | Güvenlik kaynakları: Türkiye’yi şikayet eden mektup yazıldı
Marmara Denizi’nde 3,3 büyüklüğünde deprem
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Günlük burç yorumları (13 Mart 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (13 Mart 2024)
REKLAM ALANI
13.03.2024 00:00
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (13 Mart 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 13 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler yepyeni bir günden hepinize merhabalar, bu gün Ay boğa burcunda hareketine başlıyor. Kendimizi güvende hissetmek isteyebilir ve ilişkilerde duyguları test etme ihtiyacı hissedebiliriz. Hayatımızda değer verdiğimiz şeylerin gerçekten bize ait olduğuna emin olmak isteyebiliriz. Bu durum ilişkilerde toksik bir yapıyı ortaya çıkartabilir. Duygusal açıdan takıntılı olabiliriz, bize zarar verdiğini bile bile devam etme arzumuzun yüksek olabileceği ilişkiler içinde olabiliriz. Duygularımızdan ziyade düşüncelerimizi kabul ettirme çabasında olup, duygularımızı hissettirmeye çalışırsak bu günü daha kolay geçirebiliriz.
KOÇ
Sevgili Koç, bugün sahip olduğunuz şeylerin değerini ölçmek isteyebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanların güvenini test etmek isteyebilir ve sizi hayatlarında nasıl bir yere koyduklarından emin olmak istebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara neden olacak diyaloglar içinde kalabilirsiniz bu nedenle dobra olmak isterken karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Finansal konusunda hata yapabilme riskiniz yüksek sabah saatlerinde karar almakten çekinin.
BOĞA
Sevgili Boğa, bugün duygularınızı ifade etmek isteyebilir,  insanların sizin hissiyatınıza daha fazla hassasiyet göstermesini bekleyebilirsiniz. Diğer insanlar ile aranızda krizlere sebep olabilecek olaylar meydana gelebilir. Duygusal olarak verdiğiniz tepkiler pek çok insanın dikkatini çekecek, etrafınızdaki insanlar verdiğiniz duygusal tepkiler sebebiyle size daha büyük tepkiler gösterebilir.
İKİZLER
Sevgili İkizler,  bugün duygularınızı diğer insanlara ifade etmek istemeyebilirsiniz. Ancak kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Güveninizi zedeleyecek olaylara tepkiniz yüksek olabilir. Duygularınıza aşırı bağlılık gösterebilirsiniz.
YENGEÇ
Sevgili Yengeç, bugün arkadaşlarınıza ihtiyaç duyabilir hatta duygusal açıdan arkadaşsız hareket etmek istemeyebilirsiniz. Bugün hayatınızla ilgili konuları ifade ederken çok fazla bireysel ilerlemeniz durumunda arkadaşlarınızın tepkileri ile karşılaşabilirsiniz.
ASLAN
Sevgili Aslan, bugün kariyer ve hayatınızla ilgili konularda daha görünür olacaksınız. İş yaşamınızda insanların güvenini kazanmak sizin için çok önemli ancak beaber iş yaptığınız insanlar ile bazı güven sarsıcı olaylar yaşanabilir. Aynı durum evli olanlar için eşleri konusunda da meydana gelebilir.
BAŞAK
Sevgili Başak, bugün tüm herkesten uzaklaşmak ve hayatta güveninizi sarsan herkesten gitmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda haksızlıklara uğrayabilir, otorite pozisyonundaki kişiler ile ufak gerilimler yaşayabilirsiniz.
TERAZİ
Sevgili Terazi, bugün ilişkilerde güven arayışınız her zamandan daha yoğun olabilir. Hayatınızdaki insanların size verdiği değeri, sevğiyi ölçümlemek isteyebilirsiniz. Kıskançlık, paylaşamama gibi konularda zorlanabilirsiniz. Kendi duygularınızı yönetmek zor olabilir. Çocuklar konusunda duygusal krizler yaşanabilir.
AKREP
Sevgili Akrep, bugün ilişkilerde güveninizi kaybetmenize neden olan konular içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aile içinde manipülatif ilişki ağları sizi bireysel hayatınızda zorlayabilir.
YAY
Sevgili Yay, bugün duygularınızı gizlemeye, bastırmaya çalışabilirsiniz. Ancak alacağınız bir haber karşısında sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. Duygularınızı dönüştürecek bir deneyim yaşayabilirsiniz. İnsanlara olan güveniniz sarsılabilir bu durum diyaloglar konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sağlık konularıyla ilgilenebilir, kişisel bakımınız, günlük  rutinlerinizle ilgilenebilirsiniz.
OĞLAK
Sevgili Oğlak, bugün ilişkilerinizde güveninizi sarsan insanlara karşı tepkinizi saklamakta güçlük çekebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda güveniniz sarsılabilir. Yatırımlar konusunda daha derinlemesine düşünmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir.
KOVA
Sevgili Kova,  bugün aile içinde güvene dayalı konularda gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek isterken daha açık olmalısınız. Bugün gizli kalan konuların ortaya çıkışı bazı tartışmalara neden olabilir. Ev içinde, aile içinde bazı sorunların üzerine gitmeniz gerekebilir.
BALIK
Sevgili Balık, bugün gerçek duygularınızı anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar ile aranızdaki ilişkide güveninizi sarsacak bazı gelişmeler yaşanabilir. Bazı insanlardan uzak kalmak isteyebilirsiniz.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI