DOLAR
32,6431
EURO
35,3323
ALTIN
2.474,08
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
31°C
Antalya
31°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
37°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
38°C
Pazar Açık
39°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
38°C
SON DAKİKA
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kameralar cinayeti gördü! Kazakistan’da eski bakan eşini boğarak öldürdü

Antalya Bilet…

Kameralar cinayeti gördü! Kazakistan’da eski bakan eşini boğarak öldürdü
REKLAM ALANI
15.05.2024 14:55
0
A+
A-

Kameralar cinayeti gördü! Kazakistan'da eski bakan eşini boğarak öldürdü

Kazakistan’ın eski Ekonomi Bakanı Kuandık Bişimbayev, eşi Saltanat Nukenova’yı öldürmekten suçlu bulundu. Mahkeme tarafından 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Bişimbayev, karısına işkence yaptığını veya öldürmeyi planladığını reddetti. Güvenlik kamerası görüntüleri, Bişimbayev’in karısını defalarca yumruklayıp tekmelediğini, boğazını sıktığı ve onu saçından tutarak daha sonra ölü bulunduğu odaya sürüklediğini gösteriyor.

Kazakistan’ın eski Ekonomi Bakanı Kuandık Bişimbayev, eşi Saltanat Nukenova’yı öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 44 yaşındaki Kuandyk Bişimbayev mahkeme tarafından işkence ve cinayetten suçlu bulundu.
Dava süresince suçsuz olduğunu iddia edip, eşinin kendisine zarar verdiğini kanıtlamaya çalışan Bişimbayev’in suçunu bir restorana ait güvenlik kameraları ortaya çıkardı.
Duruşma sırasında oynatılan güvenlik kamerası görüntüleri, Bişimbayev’in 31 yaşındaki karısını defalarca yumruklayıp tekmelediğini ve onu neredeyse çıplak bir şekilde saçından tutarak daha sonra ölü bulunduğu odaya sürüklediğini gösteriyor.Görüntülerde Bişimbayev önce eşini şiddetli bir biçimde dövüyor, sonra da boğazını sıkarak ölümüne neden oluyor.
Ayrıca Bişimbayev’in cep telefonunda, bilincini kaybetmeden önceki son saatlerde kanlar içinde kalmış Nukenova’ya hakaret ettiği ve aşağıladığı videolar da bulundu.Duruşma sırasında Bişimbayev, karısını dövdüğünü itiraf etti ancak yaralarının bir kısmının kendi kendine meydana geldiğini söyledi. Ona işkence yaptığını veya öldürmeyi planladığını reddetti.
Bişimbayev, 2016 yılının mayıs-aralık ayları arasında petrol zengini ülkenin ekonomi bakanı olarak görev yaptı.2018’de rüşvetten suçlu bulundu ve 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, ancak üç yıldan kısa bir süre sonra af ve şartlı tahliye sayesinde serbest kaldı.
Beş yıl önce Kazak lider Nursultan Nazarbayev’in yerini alan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, kadınlara yönelik hakların iyileştirilmesi de dahil olmak üzere daha adil bir toplum inşa etmek istediğini vurguluyor.Dava halkın desteğinin, parlamentonun geçen ay kabul ettiği, aile içi şiddeti suç sayan bir yasanın arkasında toplanmasına yardımcı oldu.Hükümet verileri, Kazakistan’da her altı kadından birinin erkek partnerinden şiddet gördüğünü gösteriyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI