DOLAR
32,5652
EURO
35,2484
ALTIN
2.468,68
BIST
10.733,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
37°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
38°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C
SON DAKİKA
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Dursun Özbek’ten Ali Koç’a: Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel bekliyorum seni

Antalya Bilet…

Dursun Özbek’ten Ali Koç’a: Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel bekliyorum seni
REKLAM ALANI
19.05.2024 23:46
0
A+
A-

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel bekliyorum seni

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, derbi sonrası açıklamalarda bulundu. Özbek maçın ardından stada gelerek sahaya çıkan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a seslenerek, “Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel buradayım bekliyorum seni.” dedi.

Özbek, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında RAMS Park’ta 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe derbisinin ardından sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç’un karıştığı olaylarla ilgili açıklamada bulundu. 

Özbek, “Maç sonrası stattan ayrıldım, olayları duyunca geri geldim. Ali Koç’un 40-50 kişiyle buraya gelip burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak küfürler etmesi kabul edilebilir bir şey değil. Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel buradayım bekliyorum seni. Delikanlılığın varsa gel.” ifadelerini kullandı. 

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Özbek’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

“KİM DESTEKLİYOR SENİ?” Ali Koç’un maçta olmadığını, sonradan stada geldiğini belirten Özbek, şunları kaydetti: “Bugün bir maç oynandı, bitti. Her iki takımın taraftarı da stattan ayrıldı. Ben de ayrıldım. Sonra olayları duyunca geri geldim. Ali Koç’un 40-50 kişiyle buraya gelip, burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak küfürler etmesi kabul edilebilir bir şey değil. Sözde polis koruması altındayız. Maç başladığından bitene kadar polis koruması altındayız. Ali Koç bu cesareti nereden alıyor? Lig başladığından beri, ‘Hakemleri tartaklayın, hakemlere tokat atın, hakemlerin peşine düşün.’ diyen bu zat belli bir güruhla gelip buraya insanları tartar ama haddini nereden, kimden alıyorsun? Kim destekliyor seni?”  “BU PROVOKASYON NİYE?” Buradan devlete sesleniyorum. İçişleri Bakanı’na, Emniyet Müdürü’ne sesleniyorum. Polisler nerede? Polis nezaretinde içeriye girip sahaya çıkmasındaki maksadı ne? Bu provokasyon neden?”

Dursun Özbek, Ali Koç ile ilgili devletin işlem yapması gerektiğini savunarak, “Neticede bir maç oynadık. Bizim için şampiyonluk maçı. Hiç merak etmesin. Ben haber aldım geldim. Bu vandalizmin Türkiye futbolu açısından kabul edilebilir bir tarafı yok. Şimdi ben geldim. Eğer yüreğin yetiyorsa gel buradayım, bekliyorum seni. Devletin artık bunun hesabını sorması lazım. Polisin, Adalet Bakanı’nın, İçişleri Bakanı’nın bu işe müdahale etmesi lazım. Bu şımarıklık, bu hukuk tanımazlık…Burada ağza alınmayacak küfürler etmişler. Darp etmesinin video kayıtları var. Darp ettiği burada çalışan sahadaki görevli arkadaşım. Eğer şu kadar cesaretin varsa gel, buradayım. Şu kadar delikanlılığın varsa gel, buradayım.” diye konuştu. ALİ KOÇ VE YÖNETİM MAÇ SONU RAMS PARK’A GELDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleriyle takımı tebrik etmek için RAMS Park’a geldi.

Futbolcularla beraber sahaya çıkan başkan Koç ve yöneticiler, galibiyeti kutladıktan sonra gerginlik çıktı. Arbede sırasında polislere de müdahale edildiği görülürken, sarı-lacivertli yöneticiler güvenli şekilde stattan ayrıldı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI