DOLAR
32,6450
EURO
35,4063
ALTIN
2.507,99
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
40°C
Antalya
40°C
Açık
Pazartesi Açık
39°C
Salı Parçalı Bulutlu
35°C
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Esad’a davet olabilir” mesajı
Bakan Şimşek: Yatırımcı ilgisi artıyor, risk primi geriliyor
SON DAKİKA HABERİ | Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Yargıdan kaçış olmamalı
Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (5 Temmuz 2024 petrol fiyatları)
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Günlük burç yorumları (21 Mayıs 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (21 Mayıs 2024)
REKLAM ALANI
21.05.2024 09:00
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (21 Mayıs 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 21 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün tüm gün Ay akrep burcunda. Sezgilerin ön planda olduğu, tehlikeyi önceden fark edilebildiği, olaylara kuşku ile yaklaşılan ve ihtiraslı yönlerin ortaya çıkabileceği bugün Ay-Merkür karşıtlık açısına Plüton karesi eşlik ediyor. İletişimde ve duygusal konularda manipüle edilebilen durumların ortaya çıkabileceğini gösteren bu durum, bugünü sakin geçirmemiz gerektiğini bize hatırlatıyor.
Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün ortak gelirler, anlaşmalar ve sözleşmeler konusu gündeminizde olacak. Yaptığınız anlaşma ve sözleşmelerden beklediğiniz ödemelerin gecikmesi kendi finansal dengenizi oluşturabilmeniz açısından sizi zorlayabilir. Bugün biten bir sözleşmeyi yenilemek sizi ticari anlamda zorlayabilir.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün eşiniz veya ortaklarınızla orta noktada buluşmak zor olabilir. Sabah saatlerinde kariyer hayatınızla ilgili bazı krizleri çözümlemeniz gerekebilir.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle boğaz bölgesinde yaşanabilecek rahatsızlıklar sizi zorlayabilir. Çalışma arkadaşlarınız veya birlikte çalıştığınız insanların manipülatif yaklaşımları karşısında sakin kalmakta zorlanabilirsiniz.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün partnerinizle aranızda kıskançlık sorunları meydana gelebilir. Duygularınızı paylaşmak ve anlaşılmak adına kendinizi çok fazla ifade edeceksiniz ancak anlaşmak çok kolay olamayabilir. Arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün ev ve iş yaşamınızdaki konular sizi zorlayabilir. Bu durumu atlatabilmek adına sosyalleşip arkadaşlarınızdan destek alacaksınız.  Dostlarınız ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ancak ortaklı işler için gerilimli bir gün sizi bekliyor, özellikle ailesi ile iş yapan aslanlar için.
Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün tamamen zihinsel hareket edebileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi ifade etmek istediğinizde karşıt görüşlerin çok fazla olduğunu fark edebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz karışık durumu çözümleyebilmek adına beraber çalıştığınız insanlar, yöneticileriniz veya aile büyüğünüzden destek alabilirsiniz.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün yatırımlar konusunda önemli gelişmelerin yaşandığı bir gün olacak. Bu gelişmeler sizi biraz strese sokacak olsa da yine de sonucunda kazançlı çıkabileceğiniz etkiler mevcut. Çocuklarınızın finansal konularda beklentileri sizi zorlayabilir ancak eğitim konusunda başarılı haberlerini alacaksınız.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendinizi ifade etmek ve duygularınızı konuşmak isteyebilirsiniz. Partneriniz ve aileniz arasında iletişimsel, duygusal krizler meydana gelebilir. Bugün krizli meselelere odaklanıp, hayatınızda çözümlemeniz gereken olaylara odaklanacaksınız.
Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün iç dünyanız karmaşık. Düşünceleriniz sizi aşağıya çekiyor ve enerjinizi düşürüyor olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar ile aranızda bazı iletişim sorunları oluşabilir. Komşularınızla ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün sosyal gruplarda ön plana çıkacaksınız ancak partneriniz ile aranızda kıskançlık sorunları oluşabilir. İlişkilerde güvenmek sizin için önemli ancak bugün sizi huzursuz edecek bazı olaylar meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda güçlenmeye başlıyorsunuz.
Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kariyer hayatınızla ilgili konular önceliğinizde olacak. Aile içinde sağlık konuları biraz kafanızı meşgul edebilir ve sizi üzebilir. Ailenizi içinde sizi manipüle etmeye çalışan bazı insanlar olabilir.
Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün iletişim ve seyahat konuları önceliğinizde olacak. Kardeşler ve yakın çevreniz ile fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bugün iletişim konusunda sakin olmanız gereken bir gün, sakinliğinizi koruyamadığınız takdirde bazı insanlar ile aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI