DOLAR
32,8351
EURO
35,2631
ALTIN
2.456,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Bursa’da taksiciyi 20 yerinden bıçaklayan caninin ifadesi ortaya çıktı

Antalya Bilet…

Bursa’da taksiciyi 20 yerinden bıçaklayan caninin ifadesi ortaya çıktı
REKLAM ALANI
22.05.2024 15:08
0
A+
A-

Bursa'da taksiciyi 20 yerinden bıçaklayan caninin ifadesi ortaya çıktı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde taksici Yunus Yüksel’i 20 yerinden bıçaklayıp olay yerinden kaçan şüpheli Talha Sevinç taksi sürücülerine otel sorunca yakalandı. Yüksel, ifadesinde suçunu kabul ederken “Aramızda alacak meselesi yüzünden anlaşmazlık vardı. Yolda tartışınca aramızda kavga çıktı. Ben de kendisini bıçakladım. Sonra 6 bin lira para ve cep telefonu alarak kaçtım.” dediği öğrenildi.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde kayınpederine ait takside sürücü olarak çalışan Yunus Yüksel, geçen pazartesi günü kırsal Çepni Mahallesi’ndeki ormanda, çoban tarafından bıçakla yaralanmış olarak bulundu.
Vücudunun çeşitli yerlerinde 20 bıçak yarası bulunan bir çocuk babası Yunus Yüksel, sevk edildiği Bursa Şehir Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Yunus Yüksel’i bıçaklayanın “uyuşturucu kullanmak”, “reşit olmayan kız çocuğa cinsel istismar” ve “kasten yaralama” suçlarından kaydı bulunan Talha Sevinç olduğunu belirledi.
Özel ekip oluşturan jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin babasıyla birlikte gittiği restoranda, birlikte alkol aldığını, bıçaklama olayını anlattığını, ardından da kent merkezine gelip buradan Yenişehir ilçesine gittiğini tespit etti.
Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışma başlatan ekipler, bölgede yoğunlaştı. Şüpheli, kalmak için otel sorduğu taksi durağındaki taksicilerin kendisini tanıyıp haber vermesiyle yakalandı.
Jandarma komutanlığında suçunu kabul eden Talha Sevinç, “Yunus benim arkadaşım. Kendisini tanıyorum. Aramızda alacak meselesi yüzünden anlaşmazlık vardı. Olay günü, Eskişehir’e gittim. Daha sonra, telefon açtığım Yunus’a beni Eskişehir’den almasını söyledim. O da geldi. Yolda tartışınca aramızda kavga çıktı. Ben de kendisini bıçakladım. Sonra 6 bin lira para ve cep telefonu alarak kaçtım.” dediği öğrenildi.
Soruşturmayı genişleten jandarma ekipleri, Talha Sevinç’in suçu tek başına işlediğini belirledi. Ekipler, kaçmasına yardım ettiği gerekçesiyle babası M.S.’yi de gözaltına aldı.
Savcılık soruşturmasında M.S. serbest bırakılırken, Talha Sevinç ise tutuklandı.
Jandarma, arkadaşlarının bıçaklanmasını protesto etmek amacıyla bugün çalışmayıp adliye önünde toplanan taksiciler için önlem aldı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI