DOLAR
32,8221
EURO
35,1421
ALTIN
2.449,46
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
33°C
Antalya
33°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

FIFA, kuruluşunun 120. yılını kutladı

Antalya Bilet…

FIFA, kuruluşunun 120. yılını kutladı
REKLAM ALANI
22.05.2024 11:53
0
A+
A-

FIFA, kuruluşunun 120. yılını kutladı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliğinin (FIFA) kuruluşunun 120. yıl dönümü, Fransa’nın başkenti Paris’te kutlandı.

FIFA’nın 120. kuruluş yıldönümü, Paris’te kutlandı.

FIFA, 120 yıl önce 21 Mayıs 1904’te Belçika, Danimarka, Fransa, İspanya, Hollanda, İsveç ve İsviçre’nin temsilcileriyle Paris’te kuruldu. Kuruluş sürecinde İspanya’yı Real Madrid Kulübü temsil etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yedi kurucu ülkenin temsilcileri, Fransa’nın başkentinde futbol ve sporun önemli isimleriyle dün kutlama töreninde bir araya geldi. Törende konuşan FIFA Başkanı Gianni Infantino, “120 yıl önce 7 üyeyle başladık. Şimdi 211 oldu. 7 kurucu ülkenin temsilcilerine, konfederasyon başkanlarına, FIFA’nın 211 üyesine, FIFA efsanelerine ve bu güzel oyunun dönüm noktasını kutlamak için Fransa’nın başkentinde bana katılan tüm seçkin konuklara teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı. Infantino, “FIFA dünya kupalarını izleyen, tutkunuzun peşinden giden ve futbolu gerçekten eşsiz kılan 5 milyar taraftara da teşekkür etmek istiyorum. Siz olmadan FIFA ve futbol, dünyayı birleştiremez.” değerlendirmesinde bulundu. FIFA Küresel Futbol Gelişim Direktörü Arsene Wenger ise “FIFA’nın 120. yılını kutluyoruz. Uzun bir yolculuktu ve 2019’dan bu yana bunun bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yıllar boyunca bu oyunun evrimine tanık olduk.” şeklinde görüş belirtti.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI