DOLAR
32,6254
EURO
35,0848
ALTIN
2.443,66
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
32°C
Antalya
32°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
38°C
SON DAKİKA
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
FETÖ’den ABD Başkanı Biden’a mektup | Güvenlik kaynakları: Türkiye’yi şikayet eden mektup yazıldı
Marmara Denizi’nde 3,3 büyüklüğünde deprem
Malatya’da 4,4 büyüklüğünde deprem
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Empati’nin konuğu Işıl Yücesoy’dan Zeki Müren itirafı: Ondan beklemezdim

Antalya Bilet…

Empati’nin konuğu Işıl Yücesoy’dan Zeki Müren itirafı: Ondan beklemezdim
REKLAM ALANI
23.05.2024 17:59
0
A+
A-

Empati'nin konuğu Işıl Yücesoy'dan Zeki Müren itirafı: Ondan beklemezdim

NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına ünlü sanatçı Işıl Yücesoy konuk oldu. Yücesoy, Zeki Müren’in “Bir Evet Yeter” şarkısını izinsiz söylemesiyle ilgili itirafta bulundu.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan “Empati” isimli programının bu haftaki konuğu Işıl Yücesoy oldu.
Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Oyunun ismi ‘İzninle’ yönetmeniniz Arsen Gürzap, oyunda İzzettin Çalışlar’ın bir oyunu. Nasıl oldu, nasıl gidiyor?” sorusunu Işıl Yücesoy şöyle yanıtladı:
“Epey emekli, ilmik ilmik giden bir iş oldu ama çok keyifliyim. En son 25 yıl önce tiyatro yapmışım yani şehir efsanesi o devirlerde elimizde bir kanıt yok, bir kanıt bırakmak istedim.”
Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Baba ne demek senin için?” sorusuna Işıl Yücesoy, “Benim için çok önemli, babam hayatta tek kıskandığım erkekti. Ondan çok feyz aldığım bir adamdı. Müzisyen bir adamdı. Baba bir sırttır, çok şey öğreneceğin bir yerdir. Ailem konusunda çok şanslıyım. Babamı 57 yaşında vefat etti, çok erken yaşta kaybettik. Babam piyanonun önünde ateş gibi olurdu, çok kıskanırdım” yanıtını verdi.
Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Şarkılar ruhta ne tür bir etki bırakıyor? Mesela bazı acıları iyileştirme gücü var mıdır?” sorusuna Işıl Yücesoy, “Ben şarkı söyleyerek hayat bulmuş bir insanım. Müziksiz bir ömür düşünemiyorum. Şarkının sözleri benim için çok önemlidir, bana dünyanın en güzel bestesini getirseler eğer şarkının sözleri beni vurmuyorsa, bana geçmiyorsa ben onu yapamıyorum” yanıtını verdi.
Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Rahmetli Zeki Müren’in Bir Evet Yeter’i senden izin almadan kendi albümünde okuduğunu biliyorum. Bu davranış karşısında sen ne yaptın?” sorusuna Işıl Yücesoy şu yanıtı verdi:
“Zeki Bey çok kendine münhasır bir beyefendiydi. Birkaç tane Zeki Bey gelmez. Bir dostluğumuz da oldu, uzun zaman beraber olduk, iki defa birlikte çalıştık Lunapark Gazinosu’nda. Ona yakıştıramadım sadece çünkü sanatçıya çok ciddi özen gösteren bir insandı. Biz programa başladığımız zaman o gelir saat 6:30’larda 7:00’lerde herkesin sırtını sıvazlar öyle sahnelere göndermiş farklı bir adamdı. Seyircisine çok saygı gösteren bir insandı. Buna kimse inanmaz, ben programlarımda hep anlatıyorum çiçekler gelirdi o zaman binlerce, böyle smokin diktirilir çiçekçiye eline eldiven takılırdı, olurda burasında bir siyah olur bir şey olur da Allah korusun seyirci önden görür diye. Bu da yetiyor mu, yetmez ayakkabının altına bütün kavuçuk konulurdu patırtı yapmasın salonda diye. Böyle bir adamdan böyle bir şey bekleyemedim ama helal olsun çok da güzel okumuş. Bana da ait değil, benim bestem değil bir şeyim değil ama ben yapmışım, yeni yapmışım benim hiç haberim olmadan da bunu yaptı. Çok şaşırdım onunla bu konu hakkında hiç konuşmadım çünkü ben hiyerarşiye çok inanan bir kadınım. O sevdiyse ne büyük gurur ama keşke haber verseydi diyorum. Şimdi bunu adet haline getirdiler, benim emeğim nerede? Benim döktüğüm para, benim çabalarım, o şarkıyı bulmak için vermis olduğum çabalar herkese duyurmak için. Bugün bütün samimiyetimle söylüyorum zamansız şarkılar diye bir proje yapıyorum, ne söylüyorsam hepsinin arkadaşlarımın izinleri vardır, haberleri vardır.”
Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Anneniz ile aranız nasıldı? Babanız ateş gibi bir adamdı fakat anneniz de su gibi bir kadındı.” sorusuna Işıl Yücesoy şu yanıtı verdi:
“Annem kadın gibi kadındı. Rastladığım en zarif kadınlardan biriydi. Annem olduğu için söylemiyorum öyle bir aurası vardı, şu kapıdan içeri girdiğinde dönüp bakardınız. Çok kitap okuyan bir kadındı. Benim hayal gücümün bu kadar gelişme sebebi bu olmalı, okuduğunu anlatırdı bizlere. Çok çalışkan bir kadındı, çok iyi bir öğretmendi. Belkide ondan bu kadar etkilendim, ben de çok çalışkan bir kadınım. Benim için söyleyecek bir şey varsa ilk sırada çalışkan olmamdır. Belki bu konuda babama ters olayım diye yapıyorum; babam bu kadar yetenekli olup, konser piyanisti olup bu kadar önemli bir şekilde mezun olup kendini Kırklareli’ne hapsetmiş bir müzik öğretmeni olarak kaldı. Affetmiyorum onu. Hayatına devam ettirmesi lazımdı. Ben 45 yaşında çocuk doğurdum, hayat risktir.”
Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Sense evlilik için geç denebilecek bir yaşta o kararı almışsın ve kızın Meneviş geldikten 1,5 sene sonra da evliliği bitirmişsin. Sana göre bir şey değil miydi evlilik?” sorusuna Işıl Yücesoy şu yanıtı verdi:
“Ben evliliği çok severim ama bu evlilik gitmedi. Herkes çocuk yapmak için evlendiğimi söylüyor ama öyle değil, ben kocamı çok sevdim. Evlilik bitiriyor aşkı buna gerçekten çok inanıyorum. Çok medenice ayrıldık, medenice devam etti sonraki süreç. Şu an rahmetli oldu. Evliliği kişisel olarak çok sevdim ama beceremedim.”
RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI