DOLAR
32,5652
EURO
35,2484
ALTIN
2.468,68
BIST
10.733,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
37°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
38°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C
SON DAKİKA
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Günlük burç yorumları (29 Mayıs 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (29 Mayıs 2024)
REKLAM ALANI
29.05.2024 09:01
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (29 Mayıs 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 29 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün Ay kova burcundaki seyahatine devam ediyor. Bağımsızlaşmak, bağlılıklardan kurtulmak, özgürleşme isteğimiz yoğunlaşabilir. Gün içinde Ay-Merkür ve Ay-Uranüs dik açıları gerçekleşecek, kazalar ve yanlış anlaşılmalara açık bir gün olabilir. Duygularımızı ifade ederken yanlış anlaşılabilir ve iletişim konusunda yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek diyaloglar içinde kalabiliriz. Trafikte yaşanacak tartışmalar ve kavgalara karışmamaya özen göstermelisiniz.
Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün bazı arkadaşlarınızın davranışları karşısında değersizlik hissine kapılabilirsiniz. Kısa yolculuklar, yakınlarınız ile daha fazla ilgileneceksiniz. Anlaşma ve sözleşmeler için uygun bir gün olabilir.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kariyer gelişiminiz için bir eğitime katılmak veya iletişimin yoğun yaşanacağı bir gün olabilir. Otorite figürleri ile aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir. İletişim tarzınızın yanlış anlaşılmalara sebep olabileceğini atlamadan harekete geçmelisiniz.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün eğitim, hukuk, yurt dışı bağlantılı konular ile ilgili sorunlar ile mücadele etmeniz gerekebilir. Fikirleriniz ve düşünceleriniz ile ilgili haksızlıklara uğrayabilirsiniz.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün duygularınızı ifade etmek kolay olamayabilir. Etrafınızdaki insanlar ile aranızdaki duygusal bağ kopma derecesine gelebilir. Finansal konularda abartılı harcamalardan kaçınmalısınız.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün eşiniz veya ortaklarınız ile aranızda gerilimlere sebep olabilecek olaylar yaşanabilir. Ticari ilişkileriniz, itibarınızla ilgili konularda daha özenli davranışlar sergilemelisiniz.
Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün sağlığınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Alerji sorunları, gıda zehirlenmelerine karşı hassasiyetiniz yüksek olacaktır. Beraber çalıştığınız insanlar ile ilgili iletişim sorunları yaşanabilir.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün aşk ve çocuklar konusunda çekişmeli iletişimler yaşanabilir. Çocuklarınızın talepleri, aşk hayatınızdaki duygusal değişimler hayat ile ilgili motivasyonunuzu bozabilir.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün aile içinde sağlık sorunları gündeme gelebilir. Eşiniz ile aileniz arasında iletişim sorunları meydana gelebilir.
Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kardeşler, komşular konusunda iletişim sorunları meydana gelebilir. Ticari anlaşmalar sözleşmeler ile ilgili daha dikkatli olmalısınız.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kazançlarınız, yatırımlarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Maddi kaynaklarınızı yönetme konusunda almanız gereken önlemler olabilir.
Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün söylemleriniz, ifadeleriniz ailenizle aranıza mesafe koyabilir. Ev ve aile ile ilgili konularda sizi üzecek sorunlar yaşanabilir.
Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün kendi iç dünyanıza kapanıp, etrafınızdaki insanlar ile diyalogunuzu kesebilirsiniz. Zihninizi meşgul eden düşünceler tüm gün boyunca modunuzu olumsuz etkileyebilir.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI