DOLAR
32,5649
EURO
35,2443
ALTIN
2.467,58
BIST
10.710,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
37°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
38°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C
SON DAKİKA
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Günlük burç yorumları (31 Mayıs 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (31 Mayıs 2024)
REKLAM ALANI
31.05.2024 17:11
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (31 Mayıs 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 31 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün Ay Balık burcundaki seyahatine devam ediyor. Gün içinde etkisi hissedilecek olan Ay-Satürn kavuşumu, duygularımızı ifade ederken sıkışmışlık hissine veya herhangi bir konuyla ilgili onaylanma ihtiyaçlarını ön plana çıkarabilir. Sezgilerimizin gerçekliğini sorguladığımız bir gün geçirebilir. Merkür-Uranüs kavuşumun yaşanacağı bu günden sonra düşüncelerimizde, fikirlerimizde bir devrim yaşanabilir. Sosyal yaşam ile ilgili konulara daha fazla merak duyabiliriz. Bilgiye ulaşma arzumuz oldukça yüksek olacak. Bugünden itibaren teknoloji, ulaşım, iletişim, medya gibi alanlarda çarpıcı gelişmeler ile karşılaşabiliriz. Etrafımızda gelişen olaylar, hayatı anlama ve idrak etme konusunda bize yeni bakış açıları kazandırabilir.
Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün içsel olarak kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade etme konusunda kendinizi sınırlayabilir ve diğer insanlar ile aranıza mesafe koymanız gereken durumlar oluşabilir. Ticari faaliyetlerinizle ilgili sürpriz gelişmeler meydana gelebilir.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün çevrenizdeki insanlar ile duygularınızı paylaşma konusunda mesafeli olabilirsiniz. Hayata bakış açınızı değiştirecek olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Önem verdiğiniz şeyler ve öncelikleriniz değişebilir.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kariyer hayatınızda somutlaştırmaya çalıştığınız şeyler adına çaba sarf edebilirsiniz. Almanız gereken sorumluluklar karşısında kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün, bugün Uranüs ile kavuşması ruhsal ve zihinsel olarak pek çok şeyin değişeceğini vurguluyor. Hayatta güven duyduğunuz fikirleriniz, düşüncelerinizde büyük bir değişim yaşayabilirsiniz.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün hayatta uzaklaşmak istediğiniz duyguların içine hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz. Sosyal yaşantınızda arkadaşlık, dostluk bağı kurduğunuz insanlar ile aranızdaki iletişimin değişeceği ve pek çok bakış açınızı değiştirecek insanların hayatınıza girdiği bir gün olabilir. Sosyal çevreniz bir değişim sürecine giriyor ve sizde bu değişimin bir parçası olarak yaşamınızda istediğiniz zihne ulaşabilmenin yollarını fark edeceksiniz.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün finansal olarak kontrolünüz dışında bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Kariyer hayatınızda önemli değişikliklerin meydana geleceği bugün, kurduğunuz bağlantılar, iletişimler sebebiyle kaderinizin değişmesine sebep olacak deneyimler yaşatabilir. Değişime direnç göstermek olayların daha fazla can sıkıcı hale dönüşmesine sebep olabilir.
Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün ortaklarınız veya eşinizle ilgili konularda düşünce biçiminizi tamamen değiştirecek konular ile karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan insanların, iletişim kurmaya, bağ kurmaya çabaladığınız insanlara ulaşmak güç olabilir.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün çalışma hayatınızda alacağınız sorumluluklar sağlığınızla ilgili endişe duymanıza sebep olabilir. Gücünüzün düştüğünü, motivasyonunuzun düştüğünü hissedebilirsiniz. Finansal açıdan kayıplara dikkat etmelisiniz. Merkür-Uranüs kavuşumu ortaklarınız veya eşinizin işi ile ilgili konularda kayıplara, iflaslara sebep olabilecek etkiler doğurabilir. Ya da kişisel haritalara göre çok ciddi kazanç sağlanmasına da sebep olabilir.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün aşk hayatınızla ilgili sizi karamsarlığa sürükleyecek konular gündeme gelebilir. Tam olarak duygularınızı ifade etmekte güçlük çekebilir bazen ifade ettiğiniz şeyler karşınızdaki insanlar tarafından acımasızlık olarak nitelendirilebilir. Ortaklarınız veya eşinizle ilgili konularda beklenmedik sürprizler ile karşılaşabilirsiniz.
Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün aile ve ev yaşamınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizde olacak. Günlük yaşamınızda önemli değişikliklerin meydana geleceği bugün, çalışma hayatınızda sürprizler ile karşılaşmanıza sebep olabilir. Beraber çalıştığınız insanlar, çalışanlarınızla ilgili iletişiminiz yoğun olabilir.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün duygu kontrolü sebebiyle kendinizi daha rahat hissedebilir, iletişim kurarken diğer insanlardan duygularınızı sakınma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kısa yolculuklarda çıkabilecek aksaklıklara karşılık önceden önlem almanızda fayda olacaktır. Aşk hayatınızla ilgili beklenmedik sürprizler yaşanabilir. Çocuklarınızın eğitim hayatıyla ilgili şaşırtıcı, beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir.
Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün finansal konularda sıkılabileceğiniz süreçler olabilir. Aile ve ev yaşamınızla ilgili önemli değişiklikler meydana gelebilir. Ev alımı, ev satışı ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Ev ve aile yaşamınızla ilgili konularda aldığınız, üstlendiğiniz sorumluluklar kariyer hayatınızdan uzaklaşmanıza sebep olabilir.
Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün duygusal açıdan kendinizi sınırlandırılmış, ifade etmekte güçlük yaşadığınız süreçler olabilir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili şaşırtıcı bilgiler ile karşılaşabilirsiniz. Bugün tanışacağınız insanlar hayatınızda önemli değişikliklere sebep olabilir.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI