DOLAR
32,8747
EURO
35,2420
ALTIN
2.460,84
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
38°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Oyuncu Müge Boz ikinci kez anne oldu: İşte bebeğin cinsiyeti

Antalya Bilet…

Oyuncu Müge Boz ikinci kez anne oldu: İşte bebeğin cinsiyeti
REKLAM ALANI
01.06.2024 17:42
0
A+
A-

Oyuncu Müge Boz ikinci kez anne oldu: İşte bebeğin cinsiyeti

Basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evliliği olan Müge Boz, ikinci kez anne oldu. Bebeğin cinsiyetini doğumda öğrenen Boz, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Ünlü çift, oğullarına Rika adını verdi.

2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile Barselona’da nikah masasına oturan oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını müjdelemişti.
Hamilelik pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Müge Boz’dan güzel haber geldi.
Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Müge Boz, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Ünlü çift, oğullarına Rika adını verdi.
Caner Erdeniz de eşinin doğum yaptığını “1 Haziran sabah saatlerinde oğlumuz Rika Erdeniz sağlıkla dünyaya geldi. Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler” sözleriyle duyurdu.
Öte yandan Müge Boz, doğumdan günler önce korkularını takipçileriyle paylaşmıştı.
Kızı Vina ile bir dizi fotoğrafını paylaşan Boz, “2. bebeğimin doğmasına günler var. Artık sadece Vina’mın annesi değilim. Sevgimi, ilgimi, zamanımı her şeyimi paylaştıracağım başka bir çocuğum daha olacak. Becerebilecek miyim, ikisine de eşit sevgi verebilecek miyim diye endişelenmem normal mi? Vina ile bir daha hiç bir zaman tek başıma olamayacağım diye üzülmem ağlamam normal mi? O benim ilk göz ağrım mı diyeceğim içimden hep… Onun sevgisi ağır basacak da diğerini ihmal edecek miyim?Kıyas  yapacak mıyım? 2 haftadır bu konu sürekli kafamda. Aklıma geldikçe ağlıyorum. Aşırı panikteyim, ne hissedeceğim ne yapacağım diye. İkinci çocuk da bambaşka bir deneyim işte. Tecrübeliyim zannediyorsun ama tabiki yepyeni bölümler açılıyor annelik oyununda. Acaba Caner’de bunları düşünüyo mu?”
“Minnoşum benim, bitanem Vina’m… Onu o kadar çok, o kadar fazla seviyorum ki… Bu sevgiye erişilebilecek mi?” diyen Boz, “Ay şimdi yeni minnoşum bunları hisseder de üzülmesin… Sil göz yaşlarını Müge’cim hadi bakalım. Her şey çok güzel oluyor. Ve bu kadar” ifadelerini kullandı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI