DOLAR
32,7070
EURO
35,4257
ALTIN
2.485,37
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
38°C
Cumartesi Açık
39°C
Pazar Açık
39°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
38°C
SON DAKİKA
Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (5 Temmuz 2024 petrol fiyatları)
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şampiyonlar Ligi finali (Borussia Dortmund-Real Madrid) maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? Arda Güler oynayacak mı?

Antalya Bilet…

Şampiyonlar Ligi finali (Borussia Dortmund-Real Madrid) maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? Arda Güler oynayacak mı?
REKLAM ALANI
01.06.2024 15:57
0
A+
A-

Şampiyonlar Ligi finali (Borussia Dortmund-Real Madrid) maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Almanya’nın köklü ekibi Borussia Dortmunda ile kozlarını paylaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi finalini tam 14 kez kazanan Real Madrid, Borussia Dortmund’u yenerek 15. kupasını almayı hedefliyor. Real Madrid’de Arda Güler, Borussia Dortmund’da Salih Özcan görev verilmesi halinde forma giyecek. Heyecan dolu mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri belli oldu.. Peki, Borussia Dortmund-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ve Real Madrid maçı izleyenlere heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Şampiyonlar Ligi finalinde gözler Türk oyuncular Arda Güler ve Salih Özcan’da olacak. Şampiyonlar Ligi kupasını Real Madrid 15. kez, Dortmund ise 2. kez kaldırmak için mücadele verecek. Peki, Borussia Dortmund-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2023-2024 sezonunun şampiyonu, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile İspanya ekibi Real Madrid arasında bu akşam oynanacak finalde belli olacak.İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda TSİ 22.00’de başlayacak. Müsabaka, TV8 ve EXXEN’den canlı olarak yayınlanacak.
UEFA’nın maç sayfasında yer alan muhtemel 11’ler şu şekilde:Borussia Dortmund: Gregor Kobel, Julian Ryerson, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Karim Adeyemi, Julian Brandt, Jadon Sancho, Niclas FüllkrugReal Madrid: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Nacho, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Vinicius Junior
Borussia Dortmund Real Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Arda Güler’in oynayıp oynamayacağ sorgulanıyordu. Teknik direktör Ancelotti konuyla ilgili açıklamada bulundu:”Arda son maçlarda kabiliyetini ve özelliklerini gösterdi. Nerdeyse yüzde 100 ile oynadı. Cumartesi günkü final maçı için de faydalı olabilir. Sahip olduğumuz opsiyonlardan biri de Arda.”
“Devler Ligi” finalinde Real Madrid 15’inci, Borussia Dortmund ikinci şampiyonluğunu hedefliyor.Real Madrid; 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018 ve 2022 yıllarında olmak üzere kupada 14 kez mutlu sona ulaştı.Borussia Dortmund ise kupadaki tek şampiyonluğunu 1997’de elde etti.
Borussia Dortmund ile Real Madrid, Avrupa kupalarında 15. kez karşı karşıya gelecek.Söz konusu 14 karşılaşma, Avrupa’nın bir numaralı kupasında oynandı.Real Madrid’in 6, Borussia Dortmund’un 3 kez galip geldiği müsabakaların 5’i ise beraberlikle sona erdi.Bu maçlarda Real Madrid 24, Borussia Dortmund ise 19 gol kaydetti.
Final maçı sonrası Şampiyonlar Ligi kupası, bir Türk futbolcunun elinde havalanacak.Real Madrid’de Arda Güler, Borussia Dortmund’da Salih Özcan, görev verilmesi halinde forma giyecek ve kariyerlerinin ilk “Devler Ligi” şampiyonluğu için mücadele edecek.Borussia Dortmund’da Türk asıllı Alman milli futbolcu Emre Can da takımının şampiyonluğu için ter dökecek.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI