DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
39°C
Antalya
39°C
Açık
Pazar Açık
40°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
38°C
Salı Az Bulutlu
35°C
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Esad’a davet olabilir” mesajı
Bakan Şimşek: Yatırımcı ilgisi artıyor, risk primi geriliyor
SON DAKİKA HABERİ | Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Yargıdan kaçış olmamalı
Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (5 Temmuz 2024 petrol fiyatları)
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
TÜMÜNÜ GÖSTER →

2024 Haziran aylık burç yorumları

Antalya Bilet…

2024 Haziran aylık burç yorumları
REKLAM ALANI
02.06.2024 12:53
0
A+
A-

2024 Haziran aylık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 2024 Haziran ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, haziran ayı pek çok kişinin hayatında önemli değişikliklere neden olacak. Astronomik açıdan pek çok gökyüzü olayına şahitlik edeceğimiz haziran ayında; 12 Temmuz 1812 tarihinde, Jean Louis Pons William Robert Brooks tarafından keşfedilen kuyruklu yıldız, 2 Haziran 2024 tarihinde dünyaya en yakın mesafeye gelmiş olacak.
3-4 Haziran 2024 tarihlerinde ise Venüs, Jüpiter, Merkür, Uranüs, Mars, Neptün ve Satürn gezegenleri hizalanmış olacak. Sabah gün doğumu gerçekleşmeden önce gözlemlenebilecek olan bu şölen, meraklıları için keyifli bir gökyüzü gözlemi deneyimi yaşatacaktır. Haziran ayı astrolojik açıdan değerlendirdiğimizde düşüncelerin, fikirlerin, ilişkilerin, değişim enerjilerinin yoğunluğunu bizlere gösterecek.
Haziran ayına başlarken, Güneş-Venüs, Merkür-Uranüs, Mars-Chiron, Ay-Neptün kavuşum enerjisi ile başlıyoruz ve Satürn baş öğretmen edasıyla en tepemizde dersleri ve sorumlulukları dağıtmak üzere bekliyor. Venüs’ün ikizler burcu seyahati devam ederken, 5 Haziran’a kadar Güneş’in ardında hareket ederek ilişkiler ve değer konusunda kendi planlarını oluşturma aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Venüs’ün bu hali 6 Haziran itibariyle değişmeye başlıyor. İlişkilerde ve para ile ilgili konularda kendi değerini tekrar fark edebildiği en bereketli haline geçeceği bu dönem pek çok şeyin düzelmesine etki edecek. Ancak öncesinde yapılan planlara, kurulan ilişkilere dikkat edilmeli.
İkizler burcunun yöneticisi Merkür’ün 3 Haziran’a kadar Boğa burcunda hareket etmesi ve Uranüs ile kavuşum halinde olması iletişimde güvensizlik yaratacak diyalogların gelişmesine ve birlikteliklerin dağılmasına sebep olacak yanlış anlaşılma veya patavatsızlıklara neden olabileceğini gösteriyor. Merkür’ün düşünme ve haberleşme hızının artmasına sebep olan bu kavuşum, İkizler burcuna geçişi ile fikirlerin daha fazla genişlemesine ve iletişim ağının büyümesine neden olacaktır. 3-17 Haziran tarihleri arasında Merkür İkizler Burcunda olacak, bu dönem çok fazla iletişim, yolculuk, eğitim odaklı olacağız. 4 Haziran tarihinde Merkür-Jüpiter kavuşumu gerçekleşirken, Plüton’dan aldığı güç ile eğitim sistemleri, iletişim konuları, organizasyon işleri, yazarlık konusunda pek çok kural ve kanun değişikliklerinin gündeme taşınacağını gösteriyor.
6 Haziran 2024 tarihinde İkizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu Yeniay sonrası, tüm dünyada askeri hareketlilik, acımasızlık, savaş, yeryüzünde sarsıntılar, meteorolojik olarak sert hava değişimlerine neden olabilir. Haziran ayında büyükbaş hayvanlar ile ilgili hastalık, salgın konularına dikkat edilmeli. Bu dönemde ayaklar, göğüs ve akciğer bölgesinde meydana gelebilecek rahatsızlıklar artabilir.
Haziran ayı, sorumluluklarının bilincine varmış ve hayatta söylediğinin arkasında duran, dürüst insanların deneyimleri daha rahat geçecekken, aksini yaşayan ve gerçek niyetini açık etmeyen pek çok kişinin de ağır sorumluluklar altında birçok problem ile karşılaşacağı görünüyor.
Hayat enerjimizi, eylemlerimizin göstergesi olan Mars’ın 10 Haziran tarihinde Boğa burcuna geçmesi harekete geçme konusunda atalete sebep olan sorunlar yaratabilir. Bu geçiş esnasında Mars-Plüton dik açısı gerçekleşeceği için hem finansal hem de siyasal açıdan pek çok gerilimin yaşanabileceğini gösteriyor. Yeryüzünde oluşabilecek doğal afetlere, patlamalara ve savaşların devamlılığına işaret eden bu gökyüzü, dünya liderleri ile ilgili çarpıcı haberlerin ortaya çıkışına da sebep olacaktır.
18 Haziran itibariyle Venüs ve Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacaklar. İletişim ve ilişkilerde daha korumacı, daha içe dönük davranışlar sergileyebiliriz. Bu tarih sonrasında başlayacak olan ilişkiler daha uzun süreli birlikteliklerin başlayacağını gösteriyor. 21 Haziran itibari ile Güneş’in de Yengeç burcuna geçmesi ve kuzey yarım kürede uzun günlerin başladığı ve aydınlığın, karanlığa galip geldiği günler başlıyor. Ekim dönemine kadar içimizdeki karanlığı ehlileştirme dönemi başlıyor. Venüs ve Merkür’ün de bu döngüde Yengeç burcunda olması herkesin bir nevi arınma sürecinden geçeceğini gösteriyor. Aile olmak, bağ kurmak, güvende hissetme ihtiyacımızın daha çok yükseldiği. Milliyetçi görüşlerin daha fazla ortaya çıktığı, kökler, geçmiş ile olan bağlığımızın önemini tekrar tekrar hatırlayacağımız bir süreç deneyimleyeceğiz. Kendi güvenlik duvarlarımızı belki de yükseltmek isteyeceğimiz ve en güvende hissettiğimiz alanlara çekileceğimiz bir dönem olabilir.
22 Haziran tarihinde gerçekleşecek Oğlak dolunayı, güvenlik ihtiyaçlarının artmasına sebep olacak askeri hareketliliğe sebep olabilir. Belirlenemeyen sınırların oluşturduğu güvensizlik ortamı pek çok kişinin huzursuzluk hissetmesine neden olabilir. Haziran ayı ilk gününden son gününe kadar hayatlarımızda pek çok olgunun değişime uğrayacağını ve bir arınma sürecinden geçeceğimizi gösteriyor.
Üstte haziran ayında Ay’ın boşlukta olduğu zamanları paylaşıyorum, herkese güzel bir ay dilerim.
Koç Burcu: Sevgili Koç, haziran ayında kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve aileniz ile ilgili konular gündeminizde daha fazla yer alacak. Arkadaşlarınız veya kardeşleriniz ile aranızda bir sözleşme, anlaşma yapacağınız konular olabilir. Yeni bir eğitime başlamak, yeni şeyler öğrenmenin peşinde olacaksınız. Bu ay bir ev kiralama, gayrimenkul yatırımı veya araç alım-satım gibi konular ile daha fazla ilgili olabilirsiniz. Kimi koç burçları hem yaşadıkları yeri değiştirmek veya dekore etmek, kimileri ise araba almaya karar verebilirler. Bu ayın ilk 15 günlük sürecinde kısa yolculuklar, tatiller yapabilirsiniz. Bir süredir görüşemediğiniz yakınlarınız ile daha fazla vakit geçirecek veya ziyaret edemediğiniz yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. 20 Haziran sonrasında bazı koçlar iş değiştirmeyi veya bir işe yatırım yapmayı düşünebilirler. Birikimlerini yönetebilmek adına bir taşınmaza veya toprak yatırımına yönelebilirler. Aile içinde ufak sağlık konuları gündemlerinde olacak. Bu ay yeme-içme konularında biraz abartılı olabilir, kontrolünüzü zaman zaman kaybedebilirsiniz.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, haziran ayı kurduğunuz ilişkiler neticesinde kazançlarınızı arttıracak fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Çevrenizdeki insanlar, arkadaşlarınız sizden borç isteyebilir veya maddi anlamda onlara yardım etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Yaptığınız yardımların uzunca bir süre gelemeyeceğini düşünerek kendi planınızı oluşturmalısınız. Bu ay Mars’ın boğa burcuna geçişi ile sağlık konularına biraz daha önem vermeniz gerekebilir. Fiziksel olarak kilo kontrolü ve spora başlamak arzusunda olabilirsiniz. Ancak Mars boğa burcundan pek tabi hoşlanmaz bu kararınız kalıcı olma noktasında sizi zorlayabilir. Eğer sabrınızı burada gösterebilirseniz, 1,5 aylık süreçte bir değişim yaşayabilirsiniz. Bu ay aile ziyaretleri için şehirlerarası yolculuklar yapabilir ve bir süredir görmediğiniz yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Ayın ikinci yarısından sonra öğreneceğiniz bilgiler içsel huzurunuzu arttıracak nitelikte olacak. Kendinizi daha güvende ve iyi hissedeceksiniz.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bu haziran diğer tüm haziran aylarından farklı olabilir. İkizler burcunun belki de son yıllardır unutamayacağı şeylerin hayatında başladığı bir ay karşısında olacak. Kişisel gelişim konusunda kendini aşacağı bir zaman dilimi başlıyor. Sınav başarıları, eğitim hayatları, yolculuklar konusunda oldukça hareketli bir ay geçireceksiniz. Bu ay aynı zamanda yeni yaş döngünüzün başladığı ay olduğu için önemli. Jüpiter İkizler burcundayken başlayacak döngünüz 1 yıl boyunca genişleme, büyüme enerjilerini size getirecek. Hayata bakış açınız, felsefeniz, olayları görme, anlama şekliniz değişmeye başlıyor. Bir dil öğrenmeye başlamak, entelektüel açıdan kendinizi geliştirebilmek adına bilginin peşinden sürükleneceksiniz. 1 yıl boyunca öğreneceğiniz şeyler hayatınızın yön değiştirmesine neden olabilir. Bu etki haziran ayında tam anlamıyla kendini göstermeye başlayacak. Kendi özelliklerinizin, bilginizin farkına varacağınız ve kazançlarınızı, öz değerinizi arttırabileceğiniz deneyimler sizi bekliyor.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, haziran ayının ilk 20 gününde kendinizi inzivaya çekmek isteyebilirsiniz. Bazı yengeçler operasyon, ameliyat, hastane deneyimlerinden ötürü dışarıya çıkamayabilir. Ancak ayın 20’sinden sonra kendinizi bulacağınız, özgürleşeceğiniz süre başlıyor. Sevdikleriniz, aileniz ile vakit geçirecek. Kendinizi güvende hissettiğiniz insanlar ile bir arada olacaksınız. Kişisel bakımınız ile ilgilenmek isteyebilir, başkalarıyla konuşmak isteyebilirsiniz. Bu ay ruhsal açıdan kendinizi zorlanmış hissediyorsanız terapiste başvurmak, konuşmak konusu sizi daha iyi hissettirebilir. Arkadaşlarınız veya çevrenizdeki insanlardan üzücü haberler alabilirsiniz. Hukuk ve adalet konusunda ayın ilk 15 günü şansız etkiler barındırıyor, zorlandığınızı haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Ancak bu durum 21 Haziran sonrası değişmeye başlayacak. Sizin için olumsuz gibi görünen durumlar, avantaja çevrilebilir.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, haziran ayı etrafınızın kalabalık olduğu, sürekli organizasyon konularıyla ilgilendiğiniz, partiler düzenlediğiniz ve arkadaşlarınızla çok fazla vakit geçirdiğiniz bir ay olacak. Kariyer ve çalışma hayatınızda beklentilerinizin daha yavaş ilerlemesi sizi biraz üzebilir. Bazı Aslan burçları ayın ilk haftasında işten ayrılmak isteyebilir veya otorite konumundaki kişiler ile tartışmalı bir diyaloğun içinde kalabilir. Bu durum ortaklık sürdüren Aslanlar için de geçerli, bazı birliktelikler sona erebilir. Eşinizin ailesinde sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Ayın 21’i sonrasında biraz içe kapanıp, daha küçük bir çevre ile baş başa kalmak isteyeceksiniz. Aileniz ile en sevdikleriniz ile beraber olmak, onlar ile vakit geçirmek size iyi hissettirebilir. Genel olarak sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz, kalp rahatsızlıkları, panik atak rahatsızlıkları meydana gelebilir. Maddi kaynaklarınızı arttırabileceğiniz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.
Başak Burcu: Sevgili Başak, haziran ayı kaderinizin değiştiği ay olabilir. Evlilik, ortaklıklar konusunda sorumluluklarınızın artabilir. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Seyahat etmek, başka ülkeleri görmek adına yeni tatil planları yapacaksınız. Yeni bir eğitime başlamak, eğitim konularına enerji harcamanız gerekebilir. Bu ay itibariyle taşınmak, yer değişiklikleri düşünebilirsiniz. Ayın 21’i sonrası arkadaş çevreniz, dostlarınızla görüşeceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili ay sonunda duygusal gerilimler yaşanabilir. Partnerinizle aranızda soğukluk oluşabilir. Ancak bu durum ilişkinizin ciddiyetini ve sorumluluklarını anlayabilmeniz adına olumlu bir etki ile dönüşecek.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, haziran ayının en çok gezegeni, en çok öğreneni, en çok seyahat edeni siz olacaksınız. Çalışma hayatınız, çalışanlarınız ile ilgili hukuksal bir mücadele veriyorsanız bu konuyla ilgili gelecek haberler sizi biraz endişelendirebilir. Ancak yine de bireysel olarak olumsuz bir etki alamayacaksınız. Fiziksel değişim, imaj değişimleri, estetik operasyonlar için haziran ayı size iyi gelebilir. Bazı teraziler ayın 10’undan sonra alerji konusuna dikkat etmeli. Bir de acil durumlar dışında bir operasyon geçirecekseniz, 10-11 Haziran tarihlerini seçmemeye özen göstermelisiniz. Bu tarihlerde aynı zamanda üreme organları ile ilgili rahatsızlıklar meydana gelebilir. Ayın son 10 günlük sürecinde aile işleri, kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir dönem başlıyor diyebilirim. Bir süredir eğitimini aldığınız konular ile ilgili yeteneklerinizi ortaya koymaya başlayacaksınız.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, haziran ayı sizin için çok iyi başlamayacak. Sağlığınızla ilgili konular, aile içinde yaşanabilecek kayıplar, baba sağlığının bozulması gibi süreçler belki de bu ayın ilk haftalarında sizi en çok zorlayacak konular içinde olacak. Miras, sigorta ödemeleri, mal paylaşımı konularında ortaklarınız veya kardeşleriniz ile anlaşmazlıklar çıkabilir. Babanız veya iş ortağınız, patronunuzun size bir haksızlık yaptığını düşünebilirsiniz. Ancak ayın 20’sinden sonra mahkemeler konusunda harekete geçmeniz gereken durumlar olabilir. Mars’ın Boğa burcundaki transiti hayatınızdaki insanlardan kimin düşman olduğunu fark etmenize sebep olacak. Özellikle 10-11 Haziran tarihlerinde bu kişinin kimliği açığa çıkabilir. Eşiniz ile boşanmak, aranızdaki gerilimi arttıracak gelişmeler meydana gelebilir. Haziran ayı sizin için insan tanımanın ayı olacak. Pek çok insanın gerçek niyetini, arzusunu, düşüncelerini anlamanıza ve kimleri hayatınızda tutmaya devam edeceğinize karar vermeniz gereken bir ay olacak.
Yay Burcu: Sevgili Yay, haziran ayı sizin için ortaklıklar, evlilikler konusunu gündeme taşıyor. Çalışma hayatınızla ilgili harekete geçeceğiniz, yavaş ancak sağlam adımlar atmak üzere yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mars’ın boğa burcuna geçiş yaptığı ve Plüton ile kare oluşturduğu 10-11 Haziran tarihlerinde sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekli. Kısa yolculuklar yapacaksanız kazalara karşı daha dikkatli olmalısınız. Ayın ikinci yarısında ödemeler, evinizle ilgili harcamalarınız gündeminizde olacak. Ayın son haftaları gelirlerinizin artması, çalışmalarınızın karşılılığını almaya başlayacaksınız. Ancak yapacağınız harcamalarda daha özenli olmalısınız. Bu ay sezgilerinizin, duygularınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Ayın son haftası bazı Yay burçları operasyon, ameliyat konularını gündemine taşıyabilir. Göğüs ve mide bölgesiyle ilgili rahatsızlar meydana gelebilir.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, haziran ayı sizin için çok çalıştığınız bir ay olarak geride kalabilir. Eğer bir iş arıyorsanız veya kariyer hayatınızla ilgili beklentileriniz varsa çalışmalarına bağlı olarak sonuçlarını görebileceğiniz bir haziran ayı var önünüzde. Beraber çalışacağınız, proje yürüteceğiniz insanların önemi büyük. Sorumluluklarınız artıyor, çok fazla düşünmeniz gereken detay ve ayrıntılar olabilir. İletişim kurmak ve diğer insanları organize etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olacak. 10-11 Haziran tarihlerinde ateşli rahatsızlıklar konusuna dikkat etmelisiniz. Ayın 20’si sonrası eşiniz veya ortaklarınızla keyifli bir sürece doğru geçeceksiniz. Hayatı paylaşmak ve yardım almayı kabul ederseniz eğer ayın kalan günlerini daha konforlu geçirebilirsiniz. Ayın son haftasında çocuklar ve aşk hayatınızda yaşanan sorunlar çözülmeye başlayacak.
Kova Burcu: Sevgili Kova, haziran ayının en çok aşk yaşayanı siz olabilirsiniz. Bu ayın flört rekoru sizde olabilir. Çocuklar konusunda en çok sevinen de kova burçları olacaklar. Ancak hem çocuklar hem de aşk hayatınızla ilgili harcama yapmanız gereken durumlar olabilir. Yazmak, duygularınızı ifade etmek, anlatmak ihtiyacının haziran ayında en çok ihtiyaç duyduğunuz şeyler arasında olacak. Sevmek ve sevildiğinizi hissetmek isterken insanların sizden beklentilerinin farklı olduğunu fark edebilirsiniz. Evet kovalar entelektüel ilişkileri severler ancak bu durumun duyguya indiği durumlar onları mutlu eder, bu nedenle haziran ayındaki flörtler arkadaşlığa evrilebilir. Ayın ikinci yarısından sonra çalışma hayatınız hareketleniyor. Yeni çalışma arkadaşları, yeni çalışma ortamınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Çalışmalarınız sonucunda kazançlarınızı çalışanlarınız ile paylaşmanız gerekebilir.
Balık Burcu: Sevgili Balık, haziran ayı aile ve ev yaşamınızla ilgili konuların daha fazla gündemde olacağını gösteriyor. Bazı balıklar ev almak, ev satmak gibi konular ile ilgilenebilirler. Aile içindeki yaşça büyük kişilerin sağlık sorunları gündemde olabilir. Ev dekore etmek, evinize yeni eşyalar almak, evinizdeki kapılar ve güvenlik ile ilgili konular ile ilgilenmeniz gerekebilir. 10-11 Haziran tarihlerinde trafikte dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinizin tansiyon, şeker gibi rahatsızlıkları bu dönemde çok fazla yaşanabilir. Ayın ikinci yarısından itibaren hobilerinize vakit ayıracak ve sezgileriniz doğrultusunda bir şeyler üretmeye başlayacaksınız. Çocuklarınız ile ilgili konular sizi mutlu hissettirecek. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler veya yeni tanışacağınız insanlar yoğun duygularınızı paylaşabileceğiniz ve uzun süre birlikte olabileceğiniz insanlar olacaktır.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI