DOLAR
32,8801
EURO
35,1792
ALTIN
2.461,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
38°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Serenay Sarıkaya’dan bir süredir aşk yaşadığı Mert Demir’e yeni yorum

Antalya Bilet…

Serenay Sarıkaya’dan bir süredir aşk yaşadığı Mert Demir’e yeni yorum
REKLAM ALANI
05.06.2024 15:15
0
A+
A-

Serenay Sarıkaya'dan bir süredir aşk yaşadığı Mert Demir'e yeni yorum

Son dönemde şarkıcı Mert Demir ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, müzisyen sevgilisinin paylaşımına yaptığı son yorumla gündem oldu.

Son olarak “Kimler Geldi Kimler Geçti” adlı internet dizisinde başrol oynayan Serenay Sarıkaya, gerek kariyeri gerek özel hayatıyla adından söz ettiriyor.
Mert Demir’in “Ateşe Düştüm” şarkısına vokal yapan Serenay Sarıkaya, kısa bir süre sonra ünlü şarkıcı ile yeni bir aşka yelken açmıştı.
22 Nisan’da ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çiftten Sarıkaya, sevgilisinin paylaşımlarına yaptığı yorumlara bir yenisini daha ekledi.
Ünlü oyuncu, sevgilisinin “Getto sokaklarında oynarken” notuyla yaptığı paylaşıma “Nasıl yani” yorumunu yaptı.
Öte yandan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda Mert Demir ile birlikteliğinin reklam amaçlı olduğu iddialarına yönelik soruya yanıt vermişti.
Ünlü oyuncu, “Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum” demişti.
“Hiç yeri değil bunun için” diyen Sarıkaya, sözlerini “Başka bir zaman daha özel bir yerde inşallah konuşuruz bunu. Bunlar çok konuşulacak şeyler gibi gelmiyor bana. Şu an başka bir şeyin heyecanı var hepimizin üstünde. Bunu da başka bir şeyle bozmak istemem. Keyfimiz çok yerinde, çok teşekkür ederiz” şeklinde noktalamıştı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI