DOLAR
32,8351
EURO
35,2631
ALTIN
2.456,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Biden’ın kafası çok karışık: “İsrail, Rusya’yı işgal etmeyi planlamıyor”

Antalya Bilet…

Biden’ın kafası çok karışık: “İsrail, Rusya’yı işgal etmeyi planlamıyor”
REKLAM ALANI
07.06.2024 12:33
0
A+
A-

Son zamanlarda kafa karışıklıkları ve hafıza sorunlarıyla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden, yeni bir gafa imza attı. Biden, verdiği bir röportaj sırasında Gazze’nin güneyindeki sınır kenti Refah’ı Rusya ile karıştırdı. Bu gaf ile mevcut başkanın ABD basını tarafından mercek altına alınan akıl sağlığı bir kez daha gündeme oturdu.

Hafıza sorunları ve konuşmada çektiği güçlüklerle gündemden düşmeyen ABD Başkanı Joe Biden bu kez de Gazze’nin Refah kenti ile Rusya’yı karıştırdı. Biden, ABC News televizyonuna verdiği röportajda, “İsrail’in Rusya’yı işgal etmeyi planlamadığını” öne sürdü.

“İSRAİL, RUSYA’YA GİRMEYİ PLANLAMIYOR” İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun kendisinin verdiği tavsiyeleri dinlediğini savunan Biden, “İsrail Rusya’ya girmeyi planlamıyor” dedikten hemen sonra düzelterek, “Refah. Refah’ın tamamını işgal etmeyi planlamıyorlar” diye konuşmasına devam etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

ABD’NİN EN YAŞLI BAŞKANI 1942’de doğan Joe Biden, ABD tarihinin gördüğü en yaşlı başkan. Yeniden seçilirse ve yaşamını sürdürebilirse ikinci dönemi sonunda 86 yaşına basacak. Biden, sıkça yaptığı dil sürçmeleri ve gaflar ile muhalifler için eleştiri ve alay malzemesi sağlıyor.

BIDEN’IN DEĞİŞKEN TAVIRLARI Biden’ın tavrının ve politikaya ilişkin kavrayışının güne göre değiştiği, konuşurken sık sık notlara güvendiği ve konferanslar sırasında yardımcılarından destek aldığı öne sürülüyor. Çevresindekiler ayrıca Biden’ın hal ve tavırlarının da günden güne değiştiği, konuşurken çok uzun süreler duraksadığı, uyuduğu düşünülecek kadar uzun bir şekilde gözlerini kapadığı aktarıldı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI