DOLAR
32,5649
EURO
35,2443
ALTIN
2.467,58
BIST
10.710,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
30°C
Antalya
30°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
37°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
38°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C
SON DAKİKA
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yalı Çapkını’nda Halis Korhan zaferi! “Ferit’in mutluluğuna Seyran gölgesi”

Antalya Bilet…

Yalı Çapkını’nda Halis Korhan zaferi! “Ferit’in mutluluğuna Seyran gölgesi”
REKLAM ALANI
08.06.2024 00:26
0
A+
A-

Star TV’nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi Yalı Çapkını, 7 Haziran akşamı 73. bölümüyle sezon finali yaptı. Diziye, Halis Ağa’nın şaşırtan planı ve Seyran’ın yığılması üzerine “Seyran öldü mü?” sorusu damga vurdu. İşte Yalı Çapkını sezon finalinde yaşananlar…

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Yalı Çapkını’nın 73. bölümünde; Halis Korhan’ın planı ve Seyran’ın yere yığılması dikkat çekti.
Yalı Çapkını son bölümde; Pelin’in karşısına çıkmasıyla şoke olan Seyran, onun “Ferit’i düşünüyorum ben. Onun bunu senden duymaya hakkı var” dedi. Seyran ise Ferit’e bunu yapamayacağını söyledi. Kararına saygı duyduğunu söyleyen Pelin, ona elini uzattı.
Kont Ziya’nın kendisine teklifini kabul eden Ferit ise onun daveti üzerine akşam bir davete katılacaklarını Seyran’a haber verdi.
Aynı anlarda Seyran’a Kaya’yı bırakacağına dair söz veren Tarık ise Kaya’yı bıraktı. Çıktığı gibi Suna’yı arayan Kaya da doktor konusunda şüpheler olduğunu söyledi ve annesini aramasını tembihledi.
O sırada Esme de kendisine silah doğrultup tehdit eden Tayyar’ın isteğiyle telefonu açtı. Kızına iyi olduğunu söyleyen Esme, telefonu kapatınca Tayyar’ın Mezide’nin eşi olduğunu öğrendi.
Akşam Kont Ziya’nın isteğiyle tarzını değiştiren ve yalıya dönen Ferit ise Seyran’la çıkmak üzereyken Hatice ile tartıştı. Ona kimseye hesap vermeyeceğini söyleyen Ferit, eşini de alıp çıktı.
Kaya ise akşam eve döndüğünde Tarık’ın söylediği gibi bir doktor olduğunu ancak son birkaç ayda Seyran’ınkine benzer bir dosya almadığını ve ne Tarık’tan ne de Seyran’dan haberi olduğunu “Bence Tarık’ın amacı Seyran’ı Londra’ya kaçırmak” sözleriyle ifade etti.
Aynı anlarda Halis Ağa da Kont Ziya’nın torununu himayesi altına almak istediğini öğrenip sinirlendi. Latif’e hemen toplantının adresini bulmasını emretti.
Ferit ise Kont Ziya’nın davetiyle gittiği mekanda markanın başında kendisinin olduğunu “Bu akşam burada dedem adına bulunmuyorum. Korhan soyadını geleceğe taşıyacak tek kişi olarak buradayım” dedi.
Akşam Zerrin ile bir mekanda eğlenen Kazım ise kıskançlığına yenik düşüp kavga çıkarttı. İkili mekandan çıkınca Zerrin’i suçlayan Kazım, ona tokat atınca Zerrin çıldırdı. Ona tokat atan Zerrin, “Bir daha sakın karşıma çıkma. Sen beni karınla karıştırdın galiba. Ona yaptıklarını bana yapamazsın” ifadelerini kullandı.Annesi Esme için endişelenen Suna önce babasını aradı ardından halası Hatice’ye durumu anlattı. Kazım’ı arayan Hatice ise onun sarhoş olduğunu duyunca telefonu kapattı.
Bu sırada Ferit’in Kont Ziya ile erkeklerle toplantı yapmasından endişelenen Seyran ise Halis Korhan’a durumu bildirdi. Halis Ağa ise yolda olduğunu ve oraya geldiğini ifade etti.Tam o an konseyde silahlar patlayınca Seyran, “Ferit” diye bağırarak koştu. Hemen onu dışarı çıkaran Ferit, “Ferit Korhan artık bu. Benim ait olduğum yer o masanın en başı ve ben o masanın başına gelene kadar benim sözümden çıkmayacaksınız” deid.Seyran ise “Baban seni böyle görseydi hayal kırıklığına uğrardı. Sadece üzülürdü” deyince Ferit ona gitmesini söyledi.
Konseyi basan Halis Korhan ise “Kimin haddine benim haberim olmadan torunumu bu masaya oturtmak? Siz kimsiniz? Ölmedim ben daha” diye bağırdı.Ardından Kont ve Ferit ile dışarı çıkan Halis Ağa, Ferit’in bu işlere bulaşmaması için gerekirse elini kana bulayacağını ifade etti. Bunun üzerine Ferit de “Senin ağalığın bitti dede. Bu artık benim yolum. Ben ya da kimse bedel ödemeyecek artık buna izin vermeyeceğim” dedi.
Ferit’in bu sözleri sonrası yalıya giden Halis Ağa, Seyran’a onlara yardım edeceğine dair söz verdi ancak ondan da kendisine koşulsuz şekilde yardım alacağına dair söz aldı.
Ardından odasına çekilen Halis Korhan, Latif’e herkese kim olduğunu göstereceğini “Beklemeye gerek yok. Yarın her şey bitecek” sözleriyle açıkladı.Sabah Ferit’i yanında göremeyen Seyran, onun Abidin ile konuştuğunu görünce rahat bir nefes aldı. O sırada Halis Ağa da Latif ile İfakat’a haber yolladı.
Gülgün’ü uyandırıp hazırlanmasını söyleyen İfakat, “İçimizi soğutmaya gidiyoruz” dedi. Aynı anlarda Esme’nin eve gelmediğini öğrenen Kazım da halasını arayıp yardım istedi. Seyran da Tarık’la buluşmak üzere sözleşti ve yalıdan çıktı.
O sırada Tayyar’a bağıran Esme, onun laflarından korkup bağırmaya başladı. Tayyar da “Ben Mezide böyle bağırdığı için boğup bir köşeye attım seni de boğacağım” dedi. Tayyar ona saldırırken gelen Kazım ise Esme’yi kurtardı.Suna, Saffet ile buluşup ona tuzak kurarken; Seyran da Tarık’ın verdiği biletleri gözünün önünde yırttı. Tüm bu gelişmelerle Tayyar, Şehmuz, Saffet ve Tarık alt oldu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI