DOLAR
32,5027
EURO
34,9888
ALTIN
2.432,40
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Hafif Yağmurlu
31°C
Antalya
31°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Açık
36°C
Cumartesi Açık
38°C
SON DAKİKA
Yeni bakanlar ile kabine toplandı
Sağlık Bakanlığı’nda devir teslim töreni | Fahrettin Koca, görevi Kemal Memişoğlu’na devrediyor
Dolar kuru bugün ne kadar? (2 Temmuz 2024 dolar – euro fiyatları)
Galatasaray, Michy Batshuayi’yi açıkladı
Matchoi Djalo Başakşehir’de (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 57 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada patlama: 5 ölü, 63 yaralı
SON DAKİKA HABERİ | İzmir Torbalı’da bir binada doğalgaz patlaması: 4 ölü, 20 yaralı
Çeşme, Selçuk ve Menderes’te orman yangınları | Bakan Yumaklı: Yangınlar kontrol altında, gözaltına alınanlar var
Selçuk ve Menderes’te orman yangını
İzmir’de orman yangınları: Selçuk ve Menderes’teki yangınlar kontrol altına alındı
Türkiye alevlerle mücadele ediyor: 4 ilde orman yangını, ekiplerin müdahalesi sürüyor
İzmir’de orman yangını! Uçaklar ve helikopterler bölgede
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? 29 Haziran 2024 hava durumu raporu, bazı illere sağanak yağış kuvvetli geliyor
Dorukhan Toköz Eyüpspor’da (2024 yaz transfer sezonu Süper Lig’de biten tüm son dakika transferleri)
Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem
Korkutan açıklama geldi! “6 büyüklüğünde deprem meydana gelebilir”
Bingöl’de 4 büyüklüğünde deprem| Son depremler
Meteoroloji’den 10 il için gök gürültülü sağanak uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Bayram tatilinin acı bilançosu: 5 günde 36 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Günlük burç yorumları (9 Haziran 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (9 Haziran 2024)
REKLAM ALANI
09.06.2024 12:51
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (9 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 9 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün ay yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. Ay’ın Satürn ve Neptün ile kuracağı güzel bağlantılar duygularımızı daha rahat ifade edebileceğimizi ve isteklerimizi gerçekleştirebilmek adına motivasyonumuzu sağlamaya hazır. Ancak bugün Mars Boğa burcundaki seyahatine başlıyor ve ilk olarak bağlantı kurduğu gezegen Plüton. Dönüşümün kaçınılmaz olduğu ve aşırılıkların törpüleneceği bir süreç karşımızda olacak.
Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün eviniz ve ailenizle ilgili konular önceliğinizde olacak. Eviniz için bir alışveriş yapabilir, dekorasyon konularıyla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya partnerinizle aranızda büyük tartışmalar yaşanabilir.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli bir dönüm noktası olabilir. Hayatınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Üzerinizdeki baskıdan kurtulmak ve sizi sınırlayan veya düzeltmeye çalışan insanlardan uzaklaşabilirsiniz.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün duygularınızı ifade etmek ve sevdiğinizi, sevildiğinizi görmek, hissetmek isteyebilirsiniz. İşinizle ilgili konulardan üretken bir gün sizi bekliyor. Enerjiniz düşmüş hissedebilir veya haksızlıklar karşısında tepkilerinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kendinizle ilgili konular önceliğinizde olacak. Bazı arkadaşlarınız ile aranızda büyük gerilimler yaşanabilir, arkadaşlıklarınız bitebilir.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün işiniz ile ilgili konular gerilim yaşamanıza neden olabilir. Aile büyükleriniz ile aranızda çatışmalar meydana gelebilir. Bu nedenle içe kapanmış hissedebilirsiniz.
Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün arkadaşlarınızla görüşebilir, kalabalık ortamlarda vakit geçirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gerekli, hissettiğiniz rahatsızlıkları önemsemeniz sağlığınız açısından önemli olacaktır.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün alışverişe çıkmak isteyebilir veya işinizle ilgili yatırımlarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizle ilgili değişiklikler, yenilikler yapabilirsiniz.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün ortaklarınız veya eşinizle aranızda gerilimler meydana gelebilir. Kendinizi dışarıya atıp özgürleşmek isteyebilirsiniz. Derinlerdeki duygularınızı ifade etmek, açığa çıkarmak sizi iyi hissettirebilir.
Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün finansal konular, harcamalar konusunda bir düzenleme yapabilirsiniz. Sağlığınız ve işiniz ile ilgili konular gündeminizde olacak.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün eşiniz ve ortaklarınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Aşk hayatınızla ilgili veya çocuklar ile ilgili konularda ufak krizler meydana gelebilir.
Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün çalışma hayatınız, günlük rutinlerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Kazançlarınızı arttırabilmek adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile içinde kavga ve tartışmalar meydana gelebilir.
Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün çocuklarınız ve aşk hayatınız önceliğinizde olacak. Yolculuklar sırasında kazalara karşı dikkat etmelisiniz. Duygularınızı ifade etmek, anlatmak ve içinizden gelenleri söylemek isteyebilirsiniz.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI