DOLAR
32,8351
EURO
35,2631
ALTIN
2.456,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Milli futbolcu Cenk Tosun: Takımın gol yollarında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum

Antalya Bilet…

Milli futbolcu Cenk Tosun: Takımın gol yollarında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
REKLAM ALANI
09.06.2024 18:28
0
A+
A-

Milli futbolcu Cenk Tosun: Takımın gol yollarında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum

A Milli Futbol Takımının deneyimli isimlerinden Cenk Tosun, ay-yıldızlı formayı giydiği her zaman katkı verdiğini ve EURO 2024’te de elinden geleni yapacağını söyledi. Tosun, “Bu takımın gol yollarında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.” dedi.

Milli futbolcu Cenk Tosun‘dan Polonya kampında açıklamalarda bulundu. Ay-yıldızlı ekibin, EURO 2024 öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Polonya’nın Opalenica kasabasındaki kampta soruları yanıtlayan Tosun, “Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. İlk başta hoca ‘yükleme’ yaptı. Bu bize iyi geldi, bizi hazırladı. Şimdi maçların yakınlaşmasıyla tempo biraz daha düştü. İdmanlarda farklı şeyler çalışıyoruz. Üzücü olaylar da oldu. Ozan olsun, Enes olsun, onları da burada görmek isterdik ama futbol maalesef böyle, ben de yaşadım. Biliyorum, onlar çok güçlü. İnşallah bu sakatlığı atlatıp daha güçlü döneceklerdir.” ifadelerini kullandı.

“ADAY KADRODA OLACAĞIMI BEKLİYORDUM” Milli takımda her mevkide ciddi rekabet olduğunu vurgulayan Tosun, “Milli takımın son aday kadrosunda yer almayı bekliyor muydun?” sorusuna, “Bekliyordum, ben kendime her zaman güvenen biriyim. Evet, belki Beşiktaş’ta çok zor bir dönem geçirdik ama takım olarak geçirdik. Takım her hafta 3-5 attı da ben kötü oynadım değil de biz takım olarak bu sezon başarılı olamadık. Evet, ben de en iyi sezonumu geçirmedim ama yine de Beşiktaş’a 11 gol, 7 asistlik katkı sağladım. Kötü rakamlar değil. Buraya geldiğimde de milli formayı terlettiğimde de her zaman ya başarılı olmuşumdur ya da goller atmışımdır. Aday kadroda olacağımı umuyordum, bekliyordum. Onun için de çalıştım.” yanıtını verdi. Ay-yıldızlı ekibin golsüz eşitlikle ayrıldığı İtalya maçını değerlendiren Cenk, “İtalya maçında hiç pozisyon vermeden ya da az pozisyon vererek bir maç bitirdiğimizi düşünüyorum. Evet, biz de çok pozisyona giremedik ama kompakt ve disiplinli oynadık. O seviyede iyi işler yapabileceğimizi gösterdik. Öyle güçlü bir rakibe karşı çok iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. İyi bir hazırlık maçı oldu. Şimdi Polonya maçı var. Onu da güzel geçirip, inşallah galip gelip turnuvaya tamamen hazır olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Cenk, son 3 hazırlık maçında yalnızca 1 gol attığının hatırlatılması üzerine ise, “Son 3 maçta evet ama elemeler ve hazırlık maçlarıyla birlikte 20 gol atmışız yanlış bilmiyorsam. Bunu da 17 tane farklı futbolcu atmış. O yüzden sadece golcüler değil, bizde herkes gol atabiliyor. Herkes gol yükünü çekiyor. Bu takımın gol yollarında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI