DOLAR
32,8221
EURO
35,1421
ALTIN
2.449,46
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
33°C
Antalya
33°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Haftalık burç yorumları (10-16 Haziran 2024)

Antalya Bilet…

Haftalık burç yorumları (10-16 Haziran 2024)
REKLAM ALANI
10.06.2024 14:50
0
A+
A-

Haftalık burç yorumları (10-16 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 10-16 Haziran 2024 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astrolojiseverler yeni bir haftadan hepinize merhabalar, haftaya gergin bir gökyüzü ile başlıyoruz. Harekete geçmek konusunda engeller ile karşılaşabilir, efor sarfetmemiz gereken pek çok olay yaşayabiliriz. Bireysel anlamda başarı elde edebilmek adına çok fazla mücadele etmemiz ve kararlılığımızı sürdürmemiz gerekiyor. Aksi durumda değişen kararlar ve süreçler neticesinde işlerimizin başarısızlık ile sonuçlanması mümkün olabilir. 
Hafta sonu yaklaşırken, iletişim konusunda çok fazla sorunun yaşanması, ticari faaliyetlerde değer kayıplarının yaşanabileceğini gösteriyor. Ticaret ile uğraşan kişilerin aldıkları kararlarda dikkatli olması gerekli. 
Hafta sonu Kurban Bayramı geldiğinde gökyüzünde Venüs-Neptün, Merkür-Neptün karesi olması astrolojik açıdan bir kozmik şaka olarak değerlendirilebilir. Neptün Balık burcunun son derecesinde ve kurban olmak, kendini kurban görmek ile ilintilidir. Venüs’ün sevgi şeklimiz ve fiziki anlamda sahip olmak istediğimiz şeyler ile ilgili olduğunu, Merkür’ün düşüncelerimiz, iletişimimiz ile ilgili olduğunu düşünürsek ilahi planda aslında neleri kurban etmemiz gerektiğini gökyüzü bize gösteriyor. Ya da neyin kurbanı olacağımızda… Kendi düşüncelerimiz ve sevgi olarak adlandırdığımız, adandığımız konuları belki de gözden geçirmek gerekiyordur. Bu bayram vicdanen pek çok konuyu tekrar gündemimize taşıyabilir, ilişkiler, adalet, hukuk konularında daha hassas bir durumda olabiliriz.
Koç Burcu: Sevgili Koç, bu hafta finans ve ticari konular gerilim yaşamanıza neden olabilir. Çocuklar konusunda sizi zorlayacak harcamalar veya zorlanacağınız davranışlar ile karşılaşabilirsiniz. Geçmişteki düşüncelerinizin, duygularınızın esiri olmuş gibi hissedebilirsiniz. Sevgiliniz ile aranızda büyük tartışmalar meydana gelebilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgili konularda sizi üzecek bazı gündemler oluşabilir. Sağlığınızla ilgili konulara kayıtsız kalmamalısınız. Üreme organları ile ilgili yaşanabilecek rahatsızlıklar olabilir veya gebelik yaşayanlar için dikkatli olunması gereken bir hafta olabilir. Beklemediğiniz bir gebelik haberi de alabilirsiniz.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bu hafta aile ve ev yaşamınızla ilgili sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Kariyer hayatınızda krizler meydana gelebilir. Arkadaşlarınıza vereceğiniz borçlar konusunda dikkat etmelisiniz, bu hafta vereceğiniz borçların gelmeyeceğini düşünerek hareket etmelisiniz. Aşk hayatınızda kendinizi değersiz hissetmenize sebep olabilecek olaylar içinde kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve partneriniz ile ilgili konularda sizi hayal kırıklığına sürükleyecek olaylar meydana gelebilir. Hafta sonu aileniz ve günlük rutinlerinize odaklanacak ve kendinizi değerli hissettiğiniz insanların yanına çekileceksiniz.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bu hafta yapacağınız anlaşmalar veya yapacağınız yolculuklar sırasında dikkatli olmalısınız. Kişisel bakımınız, sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Rutin kontrollerinizi gerçekleştirebilir veya rahatsızlık hissettiğiniz bir sağlık sorunu için harekete geçebilirsiniz. İmaj değişiklikleri, estetik müdahaleler gündeminizde olabilir. Kariyer yaşamınızda, yaptığınız işler, ortaya çıkarmaya çalıştığınız şeyler konusunda zorlandığınız bir hafta olabilir. İletişim konusunda engellendiğinizi veya düşüncelerinize kıymet verilmediğini hissedebilirsiniz. Aile içinde sağlık konuları gündemde olabilir, bu hafta sağlığınızla ilgili konular önceliğinizde olabilir. Kendinizle ilgili değiştirmeye karar verdiğiniz şeylerin üzerine gideceğiniz bir hafta karşınızda olacak.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bu hafta yaptığınız iş ile ilgili değer kayıpları yaşanabilir. İşinizden ayrılmayı düşünebilir ve artık içinde bulunduğunuz zorluklarla mücadele etme konusunda yorulmuş hissedebilirsiniz. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla ilgili konularda bilmediğiniz, sizden gizlenen bilgiler ortaya çıkabilir. Öğrendiğiniz şeyler karşısında hayal kırıklığı yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Etrafınızda çok fazla bilgi akışı olacak, doğruyu analiz edebilmek adına sakin kalmayı başarmalısınız. Karşılaştığınız her bilgiyi geçmişe dayandırma gayreti içinde olabilirsiniz. Ancak öğrendiğiniz bilgiler sıra dışı aynı zamanda uyum sağlamakta zorlanabileceğiniz bilgiler olabilir. Trafiğe çıkarken dikkatli olmanız ve yorgun, uykusuz hareket etmeyip, trafiğin daha sakin olduğu zamanları tercih etmelisiniz.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bu hafta duygularınızda, bedeninizde, hislerinizde, düşünce şekillerinizde önemli değişiklikler meydana gelecek. Arkadaş olarak bildiğiniz insanların davranışları karşısında hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Eşiniz ile aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Hukuk ve uluslararası ticari konularda bazı engeller ile karşılaşabilirsiniz. Tatile gitmek planlarınız arasında olsa da hareketsiz kalmak ve planları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Uzun yolculuklar sırasında yaşanabilecek kazalara dikkat etmelisiniz. Önemli evraklar, kıymetli eşyaların saklanması konusunda bu hafta dikkatli olmalısınız.  Özellikle hafta sonunda kayıplar meydana gelebilir.
Başak Burcu: Sevgili Başak, bu hafta içsel olarak kendi değerinizi keşfetmek adına harekete geçeceksiniz. Etrafınızdaki kalabalıkların anlamlı olup olmadığı kafanızda bir soru işareti yaratabilir. Sağlığınızla ilgili meydana gelen sorunlarda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Diş, baş ağrıları, iltihaplı diş eti sorunlarını kontrol ettirmenizde fayda var. Kariyer hayatınızda önemli değişiklikler, yönetici değişiklikleri meydana gelebilir. Hafta sonu kazançlarınızda artışlar meydana gelebilir.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bu hafta kalabalıklar, arkadaşlar, sosyal aktiviteler konusunda oldukça hareketli olabilir. Ancak bazı arkadaşlarınız ile yollarınız ayrılma noktasına gelebilir. Aşk hayatınız, ilişkiler konusunda ayrılıklar konusu bu hafta çok fazla gündeminize gelecek. Seyahat etmek, uzaklaşmak belki de içinde bulunduğunuz duygu durumundan uzaklaşmanıza yardım edebilir. Ancak nereye giderseniz gidin içinizdeki duyguları, düşünceler de sizinle gelecektir. Uzaklaşmak yalnızla yüzleşmekten korktuğunuz sorumluluklar veya sağlığınız ile ilgili gerçekleri görmezden gelmek olacaktır. Hafta sonu geldiğinde kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz konulara öncelik tanıyacaksınız. İlişkiler konusunda hafta sonu durumu toparlayabilecek şansınız olabilir.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bu hafta kaderinizin değiştiği hafta olabilir. Ortaklarınız, kariyer hayatınız ve ev yaşamınız ile ilgili direnç gösterdiğiniz ne varsa değişim hatta yıkım enerjileri ile karşınızda olabilir. Çocuklar, babanız ile ilgili sağlık konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir. Yatırımlar konusunda değer kayıpları yaşanabilir. Ameliyat, operasyon konuları gündeminizde olabilir. Eşinizin veya ortaklarınızın sağlığıyla ilgili konular da gündeminizde olabilir.
Yay Burcu: Sevgili Yay, bu hafta eğitim, yolculuklar, özgürlükler, bağımsızlaşma konuları gündeminizde olacak. Kariyer hayatınızla ilgili konularda olaylar sizin beklentiniz dışında gelişebilir. Koşulların değişkenliği, sürekli değişen gündemler bu hafta yorulmanıza neden olabilir. Hafta ortasında aile sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Sürekli olarak bir yerlere yetişme çabanız, sürekli olarak sosyal organizasyonlarda bulunmanız yorgunluk yaşamanıza neden olabilir.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bu hafta harcamalarınız, finansal dengeler konusu gündeminizde olacak. Aşk hayatınızla ilgili yaşadığınız duygular, deneyimler bu hafta sizi üzebilir. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olacak. Küçük operasyon geçirebilir, sağlığınızla ilgili konulara daha fazla önem gösterebilirsiniz. Hafta sonu geldiğinde sağlığınızla ilgili konular rayına oturmaya, günlük rutinlerinizi dengeye getirmeye başlayacaksınız
Kova Burcu: Sevgili Kova, bu hafta ortaklıklar ve ortak kazançlar konusu gündeminizde olacak. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Ödemeler ve harcamalar konusunda sizi zorlayacak konular gündemde olabilir. Çocukların eğitimi, çocuklar ile ilgili konular gündeminizde olacak.  Ailenizdeki insanların sağlığı ile ilgili konular, eşinizin sağlığı ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda bu hafta hayal kırıklıkları yaşanabilir.
Balık Burcu: Sevgili Balık, bu hafta sağlığınız, işiniz, ortaklarınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Günlük rutinleriniz ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Bu hafta trafikte daha dikkatli olmalısınız. Kazalara, tartışmalara açık bir gökyüzü mevcut. Kardeşleriniz, yakın çevrenizdeki insanların sağlığı ile ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Bu hafta hastane ziyaretleri, sağlık kontrolleri planlarınız arasında olacak. Hafta sonu geldiğinde biraz yalnız kalmak ve sakinleşmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI