DOLAR
32,9625
EURO
35,3562
ALTIN
2.454,27
BIST
10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
36°C
Antalya
36°C
Açık
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Açık
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
36°C

Panathinaikos’ta Fatih Terim’in yerine Diego Alonso

Antalya Bilet…

Panathinaikos’ta Fatih Terim’in yerine Diego Alonso
REKLAM ALANI
10.06.2024 16:53
0
A+
A-

Panathinaikos'ta Fatih Terim'in yerine Diego Alonso

Geçtiğimiz sezon ortaları takımın başına Fatih Terim’i getiren ardından sezon sonu Türk teknik adam ile yollarını ayıran Yunan ekibi Panathinaikos’un yeni hocası Uruguaylı teknik adam Diego Alonso oldu.

2023 – 2024 sezonuna Sırp teknik adam Ivan Jovanovic ile başlayan Yeşil-beyazlılar, Aralık ayında takımın başına Fatih Terim’i getirmişti. Sezonu 4’ncü sırada 56 puan ile tamamlayan Fatih Terim, Panathinaikos ile çıktığı 26 resmi maçta 14 galibiyet alırken; 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yüzü gördü.

2 YILLIK SÖZLEŞME Yunanistan Ligi’nde şampiyonluk play-off’unun tamamlanmasına 1 maç kala takımdan ayrılan ve kupa finali maçına da çıkmayan 70 yaşındaki teknik adam ile yollarını ayıran Panathinaikos’ta Diego Alonsa göreve getirildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Daha önce Sevilla, Uruguay Milli Takımı, İnter Miami gibi takımları çalıştırmış olan 49 yaşındaki Uruguaylı teknik adam Diego Alonso ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI