DOLAR
32,9302
EURO
35,4062
ALTIN
2.463,08
BIST
10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C

Ankara’daki dehşette kahreden ayrıntı: 2019’un ilk anne ve bebeği, öldürüldü

Antalya Bilet…

Ankara’daki dehşette kahreden ayrıntı: 2019’un ilk anne ve bebeği, öldürüldü
REKLAM ALANI
11.06.2024 15:05
0
A+
A-

Ankara’daki dehşette kahreden ayrıntı: 2019’un ilk anne ve bebeği, öldürüldü

Ankara’da boşanma aşamasındaki eşi Yakup Koca tarafından öldürülen Semiha Koca ile kızı Hilal Nur Koca, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Hilal Nur’un 2019’da Ankara’da yılın ilk bebeği olarak dünyaya geldiği, dönemin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un anne ve bebeğini hastanede ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Ankara’da öldürülen anne ve kızı 2019’un ilk bebek ve annesi olduğu ortaya çıktı.
Olay dün saat 15.00 sıralarında, Yenimahalle’ye bağlı Yeşilevler Mahallesi’ndeki Yeşilvadi Konutları’nda meydana geldi.
Yakup Koca, 1 ay önce 5 yaşındaki kızını da alıp annesinin yanına giden eşi Semiha Koca ile konuşmak için kayınvalidesinin evine gitti.
Semiha Koca ve boşanma aşamasındaki eşi, sitenin kameriyesinde bir araya geldi.
Yakup Koca, çıkan tartışmada yanındaki tabancayla önce Semiha Koca’ya 6 el, ardından kızı Hilal Nur Koca’ya 1 kez ateş etti.
Yakup Koca, daha sonra aynı silahı başına dayayıp ateşledi.
Anne ile kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Yakup Koca da kaldırıldığı hastanede öldü.
Yakınlarının Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan cenazeleri teslim aldığı anne ile kızı için Karşıyaka Mezarlığı’ndaki Ahmet Efendi Camisi’nde cenaze namazı kılındı.
Cenazesine yakınları, arkadaşları ve bölge halkının katıldığı Semiha Koca ile kızı Hilal Nur Koca, gözyaşlarıyla yan yana toprağa verildi.
Hilal Nur Koca’nın, Ankara’da 2019 yılının ilk bebeği olarak dünyaya geldiği, dönemin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un, anne ve kızını hastanede ziyaret ettiği ortaya çıktı.
Selçuk, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde normal doğumla 2 kilo 840 gram dünyaya gelen Hilal Nur Koca’yı kucağına alıp altın takmış, anne Semiha Koca’yı da tebrik etmişti.
İlk çocuğunu dünyaya getiren Semiha Koca ile sohbet edip, Hilal Nur bebeğin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmesini dileyen Selçuk, “Yeni yıl vesilesiyle doğan her çocuğumuz bizler adına bir umut olur umarım.” ifadelerini kullanmıştı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI