DOLAR
32,9351
EURO
35,4100
ALTIN
2.463,09
BIST
10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C

İstanbul’da yaralı şahin bulundu

Antalya Bilet…

İstanbul’da yaralı şahin bulundu
REKLAM ALANI
11.06.2024 15:36
0
A+
A-

İstanbul’da yaralı şahin bulundu

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde hayvanlarını otlatmak için çayırlık alana giren bir kişi, yaralı bir şahin buldu. Temizlenip beslenen şahin, daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.

İstanbul’da çayırlık bir alanda yaralı şahin bulundu.
Olay Arnavutköy ilçesinde yaşandı.
Bahattin Özgün isimli vatandaş, sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmak üzere çayırlık alana gitti.
Bu sırada orada kanadı kırılmış yaralı bir şahine rastladı.
Yaralı şahini alan Özgün onu ahırına getirerek ilk bakımını yaptı.
Özgün, ardından Arnavutköy Belediyesi ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen belediye ekipleri, şahini alarak ilk tedavisini gerçekleştirdi. Ardından, yırtıcı kuş tedavisinin tamamlanması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Yırtıcı kuşun tedavisinin tamamlanmasının ardından doğaya salınacağı öğrenildi.
Belediye yetkilileri, Bahattin Özgün’e duyarlılığından dolayı teşekkür ederken, vatandaşların benzer durumlarda vakit kaybetmeden görevlilere haber vermelerinin önemine değindi.
1992 yılından beri Arnavutköy’de hayvancılıkla uğraştığını söyleyen Bahattin Özgün, “Hayvanları otlatırken bir şahin bulduk. Yaralı ve kanadı kırık. Arnavutköy Belediyesi ekiplerine haber verdik. Ben bulduğumda baygın bir haldeydi. Yıkadık. Su, yemek verdik. Şu an durumu biraz daha iyi. Arnavutköy’de ilk defa görüyorum. Belediye ekipleri alıp tedavi edecek ve doğaya bırakılacak. Sanırım nesli tükenmek üzere o yüzden çok değerli hayvanlar. Vatandaşlarımız da görürlerse ekiplere haber vermeliler.” dedi.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI