DOLAR
32,8801
EURO
35,1792
ALTIN
2.461,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
38°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Kraliçe Elizabeth’in ölümünü öngören falcıdan EURO 2024 tahmini

Antalya Bilet…

Kraliçe Elizabeth’in ölümünü öngören falcıdan EURO 2024 tahmini
REKLAM ALANI
11.06.2024 16:51
0
A+
A-

Kraliçe Elizabeth'in ölümünü öngören falcıdan EURO 2024 tahmini

Geleceği tahmin etmek için kuşkonmaz kullanan falcı, kendisine bir işaret verildikten sonra Euro 2024’ü kimin kazanacağını bildiğini söylüyor. Dünyanın tek asparamanı olan Jemima Packington, kuşkonmazları havaya fırlatarak yere düştüklerinde oluşturdukları şekilleri okuyarak geleceğe bakıyor. Brexit’i, Kraliçe Elizabeth’in ölümünü ve Harry ile Meghan’ın Kraliyet Ailesi’nden ayrılacağını doğru tahmin eden Packington, şimdi de İngiltere’nin Euro 2024’ü kazanarak 58 yıllık acısına son vereceğini iddia ediyor.

Geleceği tahmin etmek için kuşkonmaz kullanan falcı Jemima Packington kendisine bir işaret verildikten sonra Euro 2024’ü kimin kazanacağını bildiğini söylüyor. Dünyanın tek asparamanı olan Jemima Packington, kuşkonmazları havaya fırlatarak ve yere düştüklerinde oluşturdukları şekilleri okuyarak geleceğe bakabildiğini iddia ediyor.

KRALİÇE’NİN ÖLÜMÜNÜ TAHMİN ETMİŞTİ

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Brexit’i, Kraliçe Elizabeth’in ölümünü ve Harry ile Meghan’ın Kraliyet Ailesi’nden ayrılacağını doğru tahmin etmişti. The Sun’ın haberine göre, 67 yaşındaki falcı İngiltere’nin Euro 2024’ü kazanarak 58 yıllık acısına son vereceğini açıkladı. Jemima, “Bana İngiltere’nin Avrupa Şampiyonası’nda nasıl bir performans sergileyeceğini soran çok sayıda insan oldu, bu yüzden kuşkonmazları çok yakından analiz ediyorum.” diye konuştu.

“YÜZDE 75-90 DOĞRU ÇIKIYORUM”

Fal bakmaya çocukken, çay yapraklarını okuyan teyzesinden miras kalan bir yetenekle Jemima,  “Tahminlerimde genellikle yüzde 75-90 oranında doğru çıkıyorum. Her yıl tahminlerimi gözden geçirir ve şöyle düşünürüm: ‘Evet, bu oldu, evet, bu oldu’. Arada sırada tam olarak doğru okuyamadığım bir tane oluyor, ama asla çok uzağa gitmiyorum. ifadelerini kullandı.

ASPARAMAN NEDİR?

Asparaman, kuşkonmaz kullanarak geleceği tahmin eden bir falcıyı tanımlamak için kullanılan bir terimdir.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI