DOLAR
32,8351
EURO
35,2631
ALTIN
2.456,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Bayram tatili öncesi Bolu geçişinde özel tedbir

Antalya Bilet…

Bayram tatili öncesi Bolu geçişinde özel tedbir
REKLAM ALANI
12.06.2024 16:15
0
A+
A-

Bayram tatili öncesi Bolu geçişinde özel tedbir

Bolu’da Anadolu Otoyolu geçişinde 9 günlük bayram tatili öncesinde denetimler artırıldı. Abant ile Kaynaşlı gişeleri arasındaki yol güzergahı kameralarla 24 saat izlenecek.

Ankara ile İstanbul arasındaki en önemli geçiş güzergahı olan Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine gideceklerin oluşturacağı araç yoğunluğuna karşı trafik ekipleri denetimlerini artırdı.
Bayram tatili için memleketlerine ve Karadeniz bölgesine gidecek olan tatilcilerin Ankara yönünde oluşturacağı yoğun araç trafiğine karşı il genelinde 92 ekip 192 personelle, bölge trafikte ise 34 ekip ve 93 personelle polis ekipleri Anadolu Otoyolu ve D-100 karayolu geçişinde görev yapacak.
Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde ise Abant ile Kaynaşlı gişeleri arasındaki yol güzergahı kameralarla 24 saat izlenerek olası aksaklıklara karşı anında müdahale edilecek.
Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Başkomiser Ali Yılmaz, Bolu geçişinde yoğun bir trafik beklediklerini söyledi.
Yılmaz, “Okulların kapanması ve hemen ardından başlayacak Kurban Bayramı tatili nedeniyle Ankara ve Karadeniz yönüne yoğun bir trafik bekliyoruz. İl genelinde 92 ekip 192 personelle, bölge trafikte 34 ekip 93 personelle gerekli tedbirleri aldık. Sürücülerimizin mola vermelerini, dinlenmelerini ve araçlarının bakımlarını yaptırarak yola çıkmalarını rica ediyoruz. Mobil radarlarla hız denetimlerimiz, dron ile havadan denetim, EDS ve plaka tanıma sistemi gibi elektronik sistemler ile denetimlerimiz devam edecek.” dedi.
Yılmaz, sürücülerden emniyet şeridini ihlal etmemeleri uyarısında bulunarak, “Yoğun trafikte rahatsızlanan vatandaşlarımız oluyor, kazalar meydana geliyor. Görevlilerin bu olaylara müdahale edebilmesi için emniyet şeridinin açık tutulması gerekiyor. Denetimlerde emniyet şeridi ihlali yapan sürücülere hem mobil araçlarımızla hem havadan denetimler devam edecek. Kendi can ve mal güvenlikleri açısından vatandaşlarımızın emniyet şeridine araçlarını park ederek ihtiyaçlarını gidermelerini de doğru bulmuyoruz.” diye konuştu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI