DOLAR
32,8221
EURO
35,1421
ALTIN
2.449,46
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
32°C
Antalya
32°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
33°C

Kenan Doğulu’dan Beren Saat itirafı: İlk karşılaştığımız an dünya durdu

Antalya Bilet…

Kenan Doğulu’dan Beren Saat itirafı: İlk karşılaştığımız an dünya durdu
REKLAM ALANI
12.06.2024 16:45
0
A+
A-

Kenan Doğulu'dan Beren Saat itirafı: İlk karşılaştığımız an dünya durdu

Oyuncu Beren Saat ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan Kenan Doğulu, katıldığı programda eşiyle nasıl tanıştığını anlattı. Ünlü şarkıcının eşine olan aşkını anlattığı sözler sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı Kenan Doğulu ile oyuncu Beren Saat, Temmuz 2014’te Los Angeles’ta dünyaevine girmişti.
Mutlu beraberlikleri devam eden çiftten Kenan Doğulu, Candaş Tolga Işık’ın sunduğu “Az Önce Konuştum” programına konuk oldu.
Beren Saat ile nasıl tanıştıklarını anlatan Kenan Doğulu, “Biz aslında bir partide tanıştık. Ama Yılmaz Erdoğan, Belçim (Bilgin) gibi arkadaşlarımız bizi bir araya getirmeye çalışıyordu. Karşılaştığımız an dünya durdu benim için. Aşıklık sistemim çöktü, kitlendim. O tanışmanın üzerinden 12 yıl geçti. Öncesinde 2 senelik beraberlik, 10 yıldır da evliyiz” dedi.
İlişkilerinin nasıl gittiğini anlatan Doğulu “Çok iyiyiz. Keyfimiz yerinde. Artık bazı şeyleri geçtik. Birbirimizi anlıyoruz, sahip çıkıyoruz. En iyi arkadaşım oldu. İlişkimiz her an aşık seviyesinde, onu öyle tutabilmek de çok önemli” ifadelerini kullandı.
31 Mayıs’ta 50 yaşına basan Kenan Doğulu, doğum gününü evinin bahçesinde verdiği partiyle kutlamıştı. Doğulu’nun pastasını üflemeden önce eşine söylediği romantik sözler gündem olmuştu.
Ünlü şarkıcı, pastasını üflemeden önce eşi Beren Saat’e “Aşkıma çok teşekkür etmek istiyorum. Her zaman benim yanımda olduğu için, beni desteklediği için beni sevdiği için. Varlığıyla bana güzellikler kattığı için” diye seslenmişti.
Ardından mikrofonu eline alan Beren Saat ise “Senin varlığını kutladığımız bu gecede. Aslında hepimize gönderilmiş bir hediye olduğunu düşünüyorum. Hepimizin en eğlenceli anlarında, aşk acılarında herkeste izin var. Herkesin anılarında yerin var. Biz sen olduğun için çok şanslıyız. Seni çok seviyoruz. İyi ki doğdun” ifadelerini kullanmıştı.
Öte yandan 2022 yılında GQ Türkiye Men Of The Year Ödülleri’nde “İkon Ödülü”nün sahibi Kenan Doğulu’nun olmuştu. Ödülünü Beren Saat’in elinden alan ünlü isim, sahneye çıkar çıkmaz eşinin elini öpmüştü.
Doğulu’ya ödülünü verirken onu öpen Saat, “İkon olmak biraz Kenan’ın ruhu gibi. Küçüklüğümde o güneş kolyede fotoğrafını taşıdığım insanla yan yanayım. Bizi bir araya getiren o sonsuz olasılıklara çok teşekkür ederim. Yaş aldıkça seksileşen Kenan’a yılın ikonu ödülünü vermekten gurur duyuyorum” demişti.
Eşine “Seni seviyorum” diyen Kenan Doğulu ise duygulandığını söyledi. Bazı heyecanların hiç bitmediğinden bahseden ünlü şarkıcı, kariyerinde 30. yılına girdiğini belirtti ve bütün bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.
BEREN SAAT İLE KENAN DOĞULU’NUN SAHNEDE DUYGUSAL ANLARI

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI