DOLAR
32,8221
EURO
35,1421
ALTIN
2.449,46
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
33°C
Antalya
33°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Yalı Çapkını ekibi 2. sezona eğlenceli bir etkinlikle veda etti

Antalya Bilet…

Yalı Çapkını ekibi 2. sezona eğlenceli bir etkinlikle veda etti
REKLAM ALANI
12.06.2024 17:18
0
A+
A-

Yalı Çapkını ekibi 2. sezona eğlenceli bir etkinlikle veda etti

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği ve Star’ın reyting rekortmeni dizisi olan Yalı Çapkını ekibi, ikinci sezonlarının bitişini kutlamak için bir araya geldi.

Güçlü oyuncu kadrosu, yurtiçi ve yurtdışı başarılarıyla ekrana damga vuran Yalı Çapkını’nın sezona veda etkinliği gerçekleşti.
Oyuncuların, set ekibinin, yönetmen Burcu Alptekin’in ve yapımcı Onur Güvenatam’ın da katıldığı etkinlikte ekip sezonun yorgunluğunu geride bıraktı.
Etkinlikten geriye eğlenceli anlar kaldı. Afra Saraçoğlu’nun baterinin başına geçmesi ve  tüm ekibin eğlendiği anlar ise sosyal medyada gündem oldu.
İşte Yalı Çapkını sezona veda etkinliğinden objektiflere yansıyanlar…
Öte yandan Yalı Çapkını’nın sezon finaline Halis Ağa’nın şaşırtan planı ve “Seyran öldü mü?” sorusu damga vurdu. İşte Yalı Çapkını 73. bölümde yaşananlar…

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI