DOLAR
32,9549
EURO
35,3257
ALTIN
2.458,00
BIST
10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
36°C
Antalya
36°C
Açık
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Açık
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
36°C

Survivor’da final öncesi kim elendi? Survivor All Star finalistleri belli oldu

Antalya Bilet…

Survivor’da final öncesi kim elendi? Survivor All Star finalistleri belli oldu
REKLAM ALANI
13.06.2024 10:18
0
A+
A-

Survivor'da final öncesi kim elendi? Survivor All Star finalistleri belli oldu

Bu yıl All Star formatıyla izleyici karşısına çıkan Survivor’da 12 Haziran akşamı yarı final heyecanı yaşandı. İstanbul’da canlı yayında finalist olmak için ter döken Seda, Ogeday ve Atakan’dan veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor’da final öncesi kim elendi? Survivor All Star finalistleri kimler oldu?

Tv8’in sevilen yarışması Survivor’da finale saatler kaldı. 12 Haziran akşamı canlı yayında parkura çıkan Seda, Ogeday ve Atakan finale adını yazdırmak için kıran kırana yarıştı.
Performans listesinde rakiplerinden yukarıda olan Ogeday, atış seçen isim oldu. 8 oyuna çıkan Ogeday, yarı finalden namağlup bir şekilde finale yükseldi.
Son ikiye kalan Seda ve Atakan’dan atış seçen isim Seda Ocak oldu. Art arda oyuna çıkan Seda ve Atakan’dan galip gelen 8-1 skorla Seda oldu.
Böylece Survivor All Star’da finale adını yazdıran isimler Batuhan, Nefise, Ogeday ve Seda oldu.
Finale adını yazdıran Seda, “Çok güzel bir hayaldi benim için gerçek oldu. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki atış seçmek büyük bir avantaj. Ben bu şampiyonu bugün yenebildiysem büyük bir dezavantajı atış seçememesi oldu. O yüzden Atakan’ı kutluyorum. Atış seçseydi hiçbir şey kolay olmayacaktı. O efsane bir yarışmacı. Efsane bir şampiyon ve arkadaş” dedi.
Survivor’a veda eden Atakan ise “Olaya şöyle bakıyorum. Bir şeyi sadece istemen yetmez onun da seni istemesi gerekiyor. Ben şampiyonluğu istedim, bunun için savaştım. Evet sonradan geldik atış seçemedim, dezavantajlı bir şekilde buraya geldim. Ama atış seçeceğimi bilseydim da yine istatistiği kovalamazdım. Ben sonuçtan değil savaşmaktan zevk alıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Hak eden şampiyon olacak. Bugün bekleneni veremedim. Nasip, gerçekten buna böyle inanıyorum. Sevenlerimden özür diliyorum. Bir şampiyon gibi veda edemedim. Herkese çok çok teşekkür ediyorum, benden bu kadar” ifadelerini kullandı.
Canlı yayında annesi Serap Korkmaz ile babasını izlemeye giden Aslan ise Avatar Atakan’ın vedası sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI