DOLAR
32,8221
EURO
35,1421
ALTIN
2.449,46
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
31°C
Antalya
31°C
Açık
Pazar Açık
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Nwakaeme yeniden Trabzonspor’da

Antalya Bilet…

Nwakaeme yeniden Trabzonspor’da
REKLAM ALANI
14.06.2024 21:19
0
A+
A-

Nwakaeme yeniden Trabzonspor’da

Trabzonspor, yeni sezonun ilk transferini duyurdu. Bordo mavililer, eski oyuncusu Anthony Nwakaeme’yi yeniden kadrosuna kattığını açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni sezonun ilk transferini duyurdu. Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2021-22 sezonu sonunda takımdan ayrılan ve Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha ile anlaşan 35 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme, 3 yıl aradan sonra yeniden bordo-mavili takıma geri döndü.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan bugün düzenlenen forma lansman toplantısında Nijeryalı oyuncu ile ilgili son gelişmeleri aktarmış ve anlaşmaya yakın olduklarını ifade etmişti. Akşam saatlerinde Trabzonspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından önce ‘beyin’ emojisi paylaşımı geldi. Ardından Anthony Nwakaeme’nin transferinin açıklandığı videolu mesajı yayınlandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

NWAKAEME’DEN İLK SÖZLER

3 yıl aradan sonra yeniden Trabzonspor’a dönecek olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Nwakaeme şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba, Nwakaeme burada. Bu fırsatla birlikte başkan Ertuğrul Doğan’a, Nevzat Kaya beye ve şampiyon hoca Abdullah Avcı’ya bana ulaşmaları ve gelecek sezon Trabzonspor için tasarladıkları büyük planını benimle paylaştıkları için çok teşekkür etmek istiyorum. Ve ayrıca büyük teşekkürlerimi de benim ‘Aile’ olarak nitelendirdiğim Trabzonspor taraftarlarına göndermek istiyorum. Çünkü hep benimle oldunuz. Benden hiç vazgeçmediniz. Sosyal medyadaki bütün mesajlarınızı görüyorum ve her birinize desteğiniz için tek tek teşekkür ediyorum. Nwakaeme geliyor; Bize Her Yer Trabzon.” Nwakaeme, bordo-mavili takımda forma giydiği 145 maçta 47 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Nwakaeme Trabzonspor formasıyla 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu kazanmıştı. Al-Fayha ile toplam 55 maça çıkan Nwakaeme, 15 gol ve 8 asistlik skor katkısı yaptı.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI