DOLAR
32,9351
EURO
35,4100
ALTIN
2.463,09
BIST
10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C

Shakira: Hayatımda bir erkeğe ne kadar yer var emin değilim

Antalya Bilet…

Shakira: Hayatımda bir erkeğe ne kadar yer var emin değilim
REKLAM ALANI
14.06.2024 17:30
0
A+
A-

Shakira: Hayatımda bir erkeğe ne kadar yer var emin değilim

Futbolcu Gerard Pique ile ilişkisini sonlandıran Shakira aşk hayatı hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Şarkıcı “Erkeklerden hoşlanıyorum. Sorun da bu aslında. Başıma gelenlerden sonra onları sevmemeliyim” dedi.

12 yıllık sevgilisi Gerard Pique ile olaylı ayrılığıyla sık sık adından söz ettiren Shakira, The Times’a verdiği röportajda “Uzun bir süre Gerard’ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım” ifadelerini kullanmıştı.
Aşk hayatı hakkında sık sık açıklama yapan 47 yaşındaki yıldız, Rolling Stone’a konuştu. Adı birçok isimle anılan Shakira, şu sıralar hayatında kimsenin olmadığını söyledi.
Şarkıcı “Şu sıralar hayatımda bir erkeğe ne kadar yer var emin değilim. Düşündüğüm bir konu değil” dedi.
Ancak her zaman ilişkiye hazır olduğunu belirten yıldız “Ne diyebilirim ki erkeklerden hoşlanıyorum. Sorun da bu aslında. Başıma gelenlerden sonra onları sevmemeliyim. Ama hala onlardan hoşlandığımı söyleyebiliyorum, düşünün” ifadelerini kullandı.
Biriyle ciddi bir şekilde çıkma konusunda henüz emin olmadığını belirten şarkıcı “Fakat resmen bir ilişkim olması için çocuklarımın buna çok hazırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Onların duygusal ve psikolojik sağlığı her zaman önceliğim” dedi.
Shakira, Pique ayrıldıktan sonra Miami’ye taşındı. Röportaj sırasında, Gerard’la birlikteyken bile planın her zaman bu olduğunu açıkladı: “Barselona’dayken bu benim ve kariyerim için büyük bir fedakarlıktı. Bu sürekliliği sürdürmek zordu. İnsanları Barselona’ya getirmek son derece zordu. Ne zaman bir şeyler yapmak istesem, bunu aylar öncesinden planlamak zorunda kalıyordum.”
Shakira sözlerine “Gerard futboldan emekli olduğunda, yıllar boyunca yaptığım fedakarlıkların ardından, Amerika’ya gidip orada yaşayıp çocuklarımızı orada yetiştirmeyi planlamıştık. Fikir buraya gelmekti ama o dönemde ayrılma kararı aldık. Sonunda tüm planlar gerçekleşti. Sadece farklı bir şekilde” diye tamamladı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI