DOLAR
32,8221
EURO
35,1421
ALTIN
2.449,46
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
33°C
Antalya
33°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Son dönemin en iyi dizileri açıklandı! İşte mutlaka listenize almanız gereken diziler

Antalya Bilet…

Son dönemin en iyi dizileri açıklandı! İşte mutlaka listenize almanız gereken diziler
REKLAM ALANI
14.06.2024 12:37
0
A+
A-

Son dönemin en iyi dizileri açıklandı! İşte mutlaka listenize almanız gereken diziler

Bu yıl televizyonda ve farklı dijital platformlarda birbirinden başarılı birçok dizi izleyiciyle buluştu. Yılın henüz ortalarında olsak da bazı yapımlar, şimdiden 2024’ün en iyi dizileri arasında girdi. İşte BBC’nin haberine göre, son dönemin en iyi dizileri…

10. 3 Cisim Problemi
Ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar. 
Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve DB Weiss’ın imzasını taşıyan dizi, aynı adlı romandan uyarladı.
9. The Regime
HBO imzalı Mildred Pierce ve Mare Of Easttow dizilerinde rol alan Oscar’lı oyuncu Kate Winslet, The Regime dizisiyle ekranlara döndü.
Kadrosunda Hugh Grant, Matthias Schoenaerts ve Andrea Riseborough’nun yer aldığı dizi, Orta Avrupa’da diktatörlükle yönetilen bir hayali ülkenin sarayının duvarları ardında dönenleri anlatıyor.
8. Mr. Bates vs the Post Office 
Dizi, Post Office kuruluşunun bilgisayar sisteminde meydana gelen bir hata nedeniyle yüzlerce posta müdürü ve postane görevlisinin suçlandığı bir hikayeyi anlatıyor.
7. Monsieur Spade
Güney Fransa’da emekliliğinin tadını çıkaran Dedektif Sam Spade’in hayatı eski rakibinin geri dönüş söylentileri her şeyi değiştirecektir.
6. One Day 
Daha önce beyazperdeye de uyarlanan roman, 1980’li yıllarda öğrenciliklerinin son gününde karşılaşan Emma Morley ve Dexter Mayhew’un hayatlarını konu alıyor.
5. Ripley
Andrew Scott’ın başrolünde yer aldığı dizi,  Patricia Highsmith’ın The Talented Mr. Ripley adlı romanından uyarlandı. Dizide bir dolandırıcı, İtalya’da sıra dışı bir iş alınca zenginlerin ayrıcalıklı dünyasına adım atar.
4. Fallout
Aynı isimli video oyunundan uyarlanan ve post-apokaliptik bir Amerika’da geçen dizi, oyunun hayranlarından ve seyircilerden tam not aldı.
3. Baby Reindeer
Popüler dizi, İskoç yazar Richard Gadd’ın kendi hayatından ilhamla yaratıldı. Gadd aynı zamanda dizinin başrolünde oynuyor. Yılın en çok izlenen yapımlarından biri olan Baby Reindeer, yazar ve peşindeki takıntılı hayranını konu alıyor.
2. Shogun
Japonya’da 1600 yılında geçen dizinin iki sezonunun daha yolda olduğu biliniyor. Dizide, Lord Yoshii Toranaga, yakındaki bir balıkçı köyünde mahsur kalmış gizemli bir Avrupa gemisi bulunduğunda hayatı için savaşmak zorunda kalır.
1. True Detective: Night Country
HBO imzalı dizinin yeni sezonunda Liz Danvers (Jodie Foster) ve eski ortağı Evangeline Navarro (Kali Reis), kaybolan sekiz erkeğin nasıl ve neden kaybolduğunu araştırıyor.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI