DOLAR
32,9382
EURO
35,3000
ALTIN
2.456,98
BIST
10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
36°C
Antalya
36°C
Açık
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Açık
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
36°C

Survivor 2024 şampiyonu belli oldu

Antalya Bilet…

Survivor 2024 şampiyonu belli oldu
REKLAM ALANI
14.06.2024 00:58
0
A+
A-

Survivor 2024 şampiyonu belli oldu

Survivor 2024 şampiyonu aylar süren mücadele ardından 14 Haziran 2024 tarihinde belli oldu. Survivor All Star’da büyük finale kalan Nefise ve Ogeday arasında yapılan düellolar sonucunda sezonunun birincisi belli oldu. Peki, Survivor All Star birincisi kim oldu? İşte gecede yaşananlar ve All Star sezonunun kazananı…

Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor’da bir sezon daha sona erdi. Kırmızı ve mavi takımın tüm sezon boyunca kıran kırana mücadele ettiği performans senesinde sona gelindi.
Survivor All Star 2024’te ilk iki finalist Dominik Cumhuriyeti’ndeki oyunlarda galip gelen Batuhan ve Nefise, olurken; İstanbul’daki yarı finalde de Ogeday ve Seda finale adını yazdırdı.
13 Haziran akşamı İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleşen canlı yayında finalin nasıl olacağı açıklandı.
İlk olarak yarışmacıların yüzdelerini açıklayan Murat Ceylan, “6 olan rakibini eleyecek ve kalan iki yarışmacı final mücadelesinde karşı karşıya gelecek” dedi ve eşleşmeleri duyurdu.%67,4 yüzdesi olan Ogeday, %54,85 yüzdeli Seda ile eşleşti. %60,54 yüzdeye sahip Nefise ise %59,75 orana sahip olan Batuhan ile eşleşti. Ogeday ile Nefise atış seçen taraf oldu.
Son ikiye kalmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan Ogeday, 6-1 skorla kazandı. Böylece Ogeday, iki final koltuğundan birinin sahibi oldu.Gözyaşlarını tutamayan Seda, “İlk defa üzüntüden değil mutluluktan ağlıyorum. Kendi emeğimle gelebildiğim yere kadar geldim, gönlümün şampiyonuyla eşleştim. Ogeday’ın şampiyon olmasını ondan daha çok istiyorum. Bu yıl harika bir takımdaydım, hepsini çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Batuhan Karacakaya’yı 6-1 skorla mağlup eden Nefise, adını finale yazdırmayı başardı.Survivor’a veda eden Batuhan, “Herkese çok teşekkür ederim. Sonradan gelmeme rağmen bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. Benden bu kadar” ifadelerini kullandı.
Büyük finalde rakibi Nefise’yi 6-2 deviren Ogeday, Survivor All Star’ın şampiyonu oldu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI