DOLAR
32,9351
EURO
35,4100
ALTIN
2.463,09
BIST
10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Parçalı Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C

İstanbul boşaldı, Sivas doldu taştı

Antalya Bilet…

İstanbul boşaldı, Sivas doldu taştı
REKLAM ALANI
15.06.2024 17:46
0
A+
A-

İstanbul boşaldı, Sivas doldu taştı

Okulların kapanması ve Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte İstanbul ve diğer şehirlerde yaşayan Sivaslılar memleketlerine gitti. Cadde ve sokaklarda yoğunluk ciddi şekilde artarken, trafik yoğunluğunda da artış görüldü.

Sivas’tan çok Sivaslının yaşadığı İstanbul’da bayram öncesi caddeler ve sokaklar boş kalmış, trafik rahatlamıştı. İstanbul’un yanı sıra gurbette yaşayan Sivaslılar, Kurban Bayramı’nın yaklaşması sebebiyle memleketleri Sivas’a geldi.
Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen binlerce Sivaslı, cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu.
Kurban Bayramı alışverişi için sokaklara dökülen vatandaşlarla caddeler doldu taştı. Bayram alışverişi için Sirer Caddesi’nde esnaflar tezgâh açtı. Yaya kalabalığının yanı sıra araç trafiğinde de artış gözlendi.
Sivas’ın nüfusunun oldukça arttığını söyleyen Şeyma Keleş, “Sivas bayağı yoğun ve kalabalık. İstanbul’dan, yurt dışından gelenler çok. Bizim de İzmir’den, İstanbul’dan gelen yakınlarımız var” ifadelerine yer verdi.
Sivas’ta her yıl bayram öncesi yoğunluğun olduğunu dile getiren Ramazan Kılıç, “Kalabalığın olması bir yönden iyi, bir yönden kötü. Trafikte, lokantalarda ve mağazalarda ciddi bir yoğunluk var. Genel itibariyle bir hareketlilik var. Bir yerden diğer yere gitmek istediğimizde zorlanıyoruz” diye konuştu.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI