DOLAR
32,8351
EURO
35,2631
ALTIN
2.456,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Barbie filmini tahtından edebilir mi? Ters Yüz 2’den beklenti büyük

Antalya Bilet…

Barbie filmini tahtından edebilir mi? Ters Yüz 2’den beklenti büyük
REKLAM ALANI
16.06.2024 11:45
0
A+
A-

Barbie filmini tahtından edebilir mi? Ters Yüz 2'den beklenti büyük

2015 yapımı Oscar ödüllü “Inside Out” (Ters Yüz) filminin devam filmi Ters Yüz 2 geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Animasyon türündeki filmin gişe rekoru kırabileceği düşünülüyor.

Disney ve Pixar imzalı Ters Yüz 2, 14 Haziran’da vizyona girdi. Animasyon türündeki filmin, bu yazın en çok kazanan film olacağı düşünülüyor.
2015 yapımı Ters Yüz’ün devamı filminin 150 milyon dolar ile açılış yapması bekleniyor.
Super Mario Bros Movie filmi geçtiğimiz yıl 146,3 milyon dolar hasılatla açılış yapmıştı. Ters Yüz, tüm zamanların en büyük açılışını yapan animasyon filmi olabilir veya ikinci sıraya yerleşebilir.
Geçtiğimiz yazın ve yılın en çok kazanan filmi ise Barbie olmuştu. Animasyon filminin, Barbie’nin rekorunu kırabileceği tahmin ediliyor.
2023 yılının en iyi açılışını yapan film 162 milyon hasılat elde etmişti. Deadline’ın haberine göre, Ters Yüz 2, Barbie’nin rekorunu kıramasa bile film, tüm zamanların yüksek açılışını yapan ikinci animasyon filmi olabilir.
Incredibles 2, 182 milyon dolar ile ilk sırada yer alırken The Super Mario Bros. Movie 146,3 milyon dolar hasılatla ikinci sırada.
Dokuz yıl aradan sonra izleyiciyle buluşan “Inside Out 2″de Riley’nin ergenliğe girişi ve yaşadığı duygu durumlarını ele alınıyor.
Filmin tanıtımı, 24 saat içinde 157 milyon izlenme elde ederek rekor kırmıştı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI