DOLAR
32,9625
EURO
35,3562
ALTIN
2.454,27
BIST
10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
36°C
Antalya
36°C
Açık
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Açık
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
36°C

Polonya-Hollanda maçı öncesi gerginlik: Alman polisi bir kişiyi vurdu

Antalya Bilet…

Polonya-Hollanda maçı öncesi gerginlik: Alman polisi bir kişiyi vurdu
REKLAM ALANI
16.06.2024 16:21
0
A+
A-

Polonya-Hollanda maçı öncesi gerginlik: Alman polisi bir kişiyi vurdu

Almanya’nın Hamburg kentinde, Polonya ile Hollanda arasında oynanacak EURO 2024 maçı öncesi gergin anlar yaşandı. Alman Polisi, balta ile molotof taşıyan şahsı vurarak etkisiz hale getirdi.

Almanya’nın Hamburg kentinde, Polonya ile Hollanda arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçı öncesi çıkan olayda, bir kişinin polis tarafından vuruldu.
Polis tarafından yapılan açıklamada, olaylar sırasında ilk belirlemelere göre bir taraftarın balta, molotof ve yangın söndürücü ile polis memurlarını tehdit ettiği, polisin silah kullanması sonucu yaralanan taraftarın tedavi altına alındığı belirtildi.
Yapılan açıklamada, maç öncesi çıkan olaylarda, polisin olayları bastırmak için önce biber gazı kullandığı, ardından havaya ateş açtığı kaydedildi.
Daha sonra kendisine yönelik tehdit algılayan polisin, bir kişiyi silahla yaraladığı ve yaralının tedavi altına alındığı aktarıldı.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI