DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

Angelina Jolie’nin kariyerinde bir ilk: Kızı yalnız bırakmadı

Antalya Bilet…

Angelina Jolie’nin kariyerinde bir ilk: Kızı yalnız bırakmadı
REKLAM ALANI
17.06.2024 09:46
0
A+
A-

Angelina Jolie'nin kariyerinde bir ilk: Kızı yalnız bırakmadı

Son dönemde eski eşi Brad Pitt ile arasındaki hukuk savaşıyla gündeme gelen Angelina Jolie, “Tiyatronun Oscar”ları sayılan Tony Ödülleri’nde ilk kez ödül aldı. Jolie’yi müzikalde birlikte çalıştığı kızı Vivienne yalnız bırakmadı.

“Amerikan tiyatrosunun Oscar’ları” olarak anılan Tony Ödülleri sahiplerini buldu. Angelina Jolie, yapımcılığını üstlendiği Broadway müzikalı The Outsiders ile gecede ödül sahibi oldu.
The Outsiders, gecede En İyi Müzikal ödülünün sahibi oldu. Jolie’yi bu önemli gecede 15 yaşındaki kızı Vivienne yalnız bırakmadı.
Jolie ile Brad Pitt’in kızı Vivienne, müzikalde asistan olarak görev aldı. “The Outsiders” adını taşıyan müzikal, S. E. Hinton’un romanından ve Francis Ford Coppola’nın filminden uyarlandı. “The Outsider”s” adlı filmde Tom Cruise, Diane Lane, Rob Lowe, Patrick Swayze gibi isimler rol alıyordu.
Birbirinden farklı birçok dövmesi olan yıldız, yeni dövmesini Tony Ödülleri’nde gösterdi. Atelier Versace imzalı bir elbise giyen 49 yaşındaki yıldız, kuş dövmesi yaptırdı.
Öte yandan müzikalin broşüründe adı geçen 15 yaşındaki Vivienne’in yalnızca “Jolie” soyadını kullanmış olması dikkatlerden kaçmadı. Ancak Vivienne’in soyadını değiştirmek için yasal bir adım atıp atmadığı bilinmiyor.İLK KEZ OLMUYOR
Çiftin kızı Zahara da “Pitt” soyadını kullanmayı bırakmıştı. Geçtiğimiz yıl üniversiteye başlayan Zahara kendini tanıtırken “Benim adım Zahara Marley Jolie. Los Angeles, Kaliforniya’dan geldim” demişti
Çiftin kızı Shiloh’nun babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurduğu öğrenildi.Çiftin 18 yaşına giren kızları Shiloh’un, “Pitt” soyadını sildirmek için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Genç kız, sunduğu belgelerle bundan böyle babası Brad Pitt’in soyadını kullanmak istemediğini belirterek dava açtı. Shiloh, bundan sonra sadece Shiloh Jolie ismini kullanmak istediğini ifade etti.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI