DOLAR
32,8801
EURO
35,1792
ALTIN
2.461,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
38°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ve Levent Mercan’ı açıkladı

Antalya Bilet…

Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ve Levent Mercan’ı açıkladı
REKLAM ALANI
21.06.2024 13:56
0
A+
A-

Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ve Levent Mercan'ı açıkladı

Fenerbahçe, sözleşmesi bu ay sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş’ın kontratının 2 yıl daha uzatıldığını duyurdu. Ayrıca sarı lacivertliler Fatih Karagümrük’ten Levent Mercan’ı da transfer ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Ayrıca Sarı-lacivertliler Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’te forma giyen Levent Mercan için 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktörümüz Jose Mourinho önderliğinde başlamıştır. Bu doğrultuda; Takımımızın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilenmiştir. 2 yıl daha Çubuklu formamızı terletecek Mert Hakan Yandaş’a parçası olduğu Fenerbahçemiz ile başarılar dileriz. Kulübümüz yine yeni sezon planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile de 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Levent Mercan’a Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; Sarı Lacivert renklerimizle başarılar diliyoruz.”

Antalya Bilet

REKLAM ALANI