DOLAR
32,8363
EURO
35,2246
ALTIN
2.455,82
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Günlük burç yorumları (21 Haziran 2024)

Antalya Bilet…

Günlük burç yorumları (21 Haziran 2024)
REKLAM ALANI
21.06.2024 12:31
0
A+
A-

Günlük burç yorumları (21 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk’ten 21 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün tam olarak yaz mevsimine giriş yapıyoruz. Bu sabah Güneş Yengeç burcunda doğuyor. Önümüzdeki bir aylık sürede daha çok kendi alanlarımıza, insanlarımıza çekileceğimiz bir süreç başlıyor. Sabah saatlerinde aktif olan Ay-Satürn karesi gücümüzü toparlamamız adına biraz kendimizi zorlamamız gerektiğini gösteriyor. Özgürlüğümüzü kısıtlayan, hareketlerimize engel olan durumlar oluşabilir.
Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün kendi özgürlük alanlarınıza yönelmek istemenizde aileniz ve ev yaşamınızla ilgili konularda sorumluluklarınız harekete geçmenize engel olabilir. Yeni bir ev arayışı veya işinizle ilgili konularda yeni bir projenin hazırlığı için çalışmalara başlayabilirsiniz.
Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün yakın çevrenizdeki insanlar ile sohbet etmek, duygularınızı açmak isteyebilirsiniz. Ticari konularda yapacağınız anlaşma, sözleşmeler gündeminizde olacaktır.
İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün ortaklarınız, beraber çalıştığınız insanlar, kazançlarınızla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Eşinizle beraber yapacağınız yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız.
Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün sağlığınız, imajınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Mide ve sindirim sağlığınız, karaciğerinizle ilgili rahatsızlıklar meydana gelebilir.
Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün duygularınızı konuşmak, anlaşılmak isteyebilirsiniz. Eğlence alanları, tiyatrolar, sinema gösterileri ile ilgili aktivitelere yönelebilirsiniz. Hobileriniz, ilham aldığınız şeylerin peşinden gideceksiniz.
Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün eviniz, ailenizle ilgili konular önceliğinizde olabilir. Arkadaşlarınız ile evinizde görüşmek, onları ağırlamak isteyebilirsiniz. Eşiniz ve aileniz ile ilgili konularda gerilimler meydana gelebilir.
Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kısa yolculuk ve iletişim konusunda ilerleme kaydetmek zor olabilir. Kendi düşüncelerinizi, fikirlerinizi, duygularınızı ifade etmek adına kendinizi zorlamanız gerekebilir.
Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün finansal konular, ödemeler, yatırımlar konusunda sizi kararsız bırakan durumlar meydana gelebilir. İlişkilerde değersizlik hissedebilirsiniz.
Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendinizi engellenmiş, kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Gün sonunda sizi hayal kırıklığına uğratacak gelişemezler meydana gelebilir.
Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün öğrendiğiniz bilgiler karşısında kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Ortaklarınız, eşiniz ile ilgili konular daha çok önceliğinizde olacak. Yeni bir iş girişimi, ortak hareket edilen konularda daha kazançlı olabilirsiniz.
Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün arkadaşlarınız, dostlarınızla olmak isteyebilirsiniz. Finansal açıdan sizden borç isteyecek veya yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni bir dönem başlıyor, yeni çalışanlar veya işinizle ilgili size yardım edecek insanlar hayatınıza katılabilir.
Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün duygularınızın görülmesini, anlaşılmasını isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili duygularınız daha önceliğinde olabilir.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI