DOLAR
32,8363
EURO
35,2246
ALTIN
2.455,82
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
31°C
Antalya
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

2024 yılında şimdiye dek vizyona giren en iyi korku filmleri

Antalya Bilet…

2024 yılında şimdiye dek vizyona giren en iyi korku filmleri
REKLAM ALANI
22.06.2024 13:04
0
A+
A-

2024 yılında şimdiye dek vizyona giren en iyi korku filmleri

Yılın henüz ortasında olsak da vizyona giren birçok yapım, yılın en iyileri arasına girmeyi başardı. Variety 2024 yılının ilk 6 ayında izleyiciyle buluşan en iyi korku filmleri açıkladı. Listede gişe rekortmenlerinden festival filmlerine birçok yapım yer alıyor. İşte sırasıyla yılın en iyi korku filmleri…

10. Tutsak Abigail
Film, kaçırılıp bir malikaneye kapatılan genç bir kızın hikayesini konu alıyor.
9. İlk Kehanet
Yapım, inancını sorgulamasına neden olan bir karanlıkla karşı karşıya kalan bir kadını konu alıyor.
8. Infested
Yıkık bir Fransız apartmanının sakinleri, hızla üreyen ölümcül örümceklerden oluşan bir orduya karşı savaşıyor.
7. Stopmotion
Bir animatör, baskıcı annesini kaybetmesinin ardından içindeki şeytanları kontrol etmeye çabalıyor.
5. Arınma
Cecilia, İtalyan kırsalında sıcak bir şekilde karşılanır. Kendisine ünlü bir manastırda yeni bir görev teklif edilen Ceclia, yeni evinin karanlık ve dehşet verici sırlar barındırdığını anlar.
5. I Saw the TV Glow
İki genç, bir televizyon dizisine duydukları aşkla birbirlerine bağlanırlar ve dizi yayından kaldırılınca gençlerin gerçeklik algıları bulanıklaşmaya başlar.
4. Humane
İnsanlığı nüfusunun yüzde 20’sini kaybetmeye zorlayan çevresel çöküşün ardından, bir babanın hükümetin yeni ötenazi programına katılma planı korkunç bir şekilde ters gidince aile yemeği kaosa dönüşür.
3. The Coffee Table
Jesus ve Maria, ilişkilerinde zor bir dönemden geçen bir çifttir. Yeni ebeveyn olan çift, hayatlarına şekil vermek için yeni bir sehpa almaya karar verir ve bu karar hayatlarını değiştirir.
2. Late Night with the Devil
1977’de canlı bir televizyon yayını korkunç bir şekilde ters gider ve kötülüğün ülkenin oturma odalarına yayılmasına neden olur.
1. In a Violent Nature 
Johnny’nin çürüyen cesedinin yer aldığı yangın kulesinden bir madalyon çıkarıldığında, Johnny’nin bedeni yeniden dirilir ve madalyonu geri alma konusunda kararlı hale gelir.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI