DOLAR
32,8747
EURO
35,2420
ALTIN
2.460,84
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
38°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Nihal Candan’ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Bahar Candan cezaevinde değil

Antalya Bilet…

Nihal Candan’ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Bahar Candan cezaevinde değil
REKLAM ALANI
22.06.2024 16:50
0
A+
A-

Nihal Candan'ın paylaşımıyla ortaya çıktı! Bahar Candan cezaevinde değil

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla girdiği cezaevinden, 37 kiloya düşünce tahliye olan Nihal Candan’ın sosyal medya paylaşımları gündem oldu. Kardeşini ziyarete giden Nihal Candan’ın paylaşımları, Bahar Candan’ın cezaevinde olmadığını ortaya çıkardı.

Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği cezaevinden çıktığından beri dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi ağır suçlardan 6 ay önce tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, 37 kiloya düşünce Anoreksiya tanısıyla tahliye edildi.
Renkli hayatına kaldığı yerden devam eden Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan’ı ziyarete gitti. Sosyal medya hesabında kız kardeşini ziyaret ettiği anları yayınlayan Nihal Candan’ın paylaşımları gündem oldu.
Candan “Bu çilek gibi yeniden tomurcuklanacak o neşeli güzel günlerimize döneceğiz ablacım geri sayım başladı masumiyet en büyük güzümüz dayanağımız. Bahar seni sevmeyenden çok seven insanlar var yalnız değilsin Ablacım iyi insanlar da var. En önemlisi ilahi adalete güveniyorum eskisinden de güzel olacak her şey inanıyorum tüm kalbimle” ifadelerini kullandı.
Nihal Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kardeşinin Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde olduğunu duyurdu.
Candan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:”Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı evine, ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimiz de…”Bahar Candan, Silivri’de kaldığı cezaevinde kendini yaralayarak zarar vermişti. Hastaneye kaldırıldığı belirtilen Candan’ın tekrar cezaevine götürülüp götürülmediği ise bilinmiyordu.
Öte yandan, 37 kiloya düşünce tahliye olan Nihal Candan “renkli” hayatına kaldığı yerden devam ediyor.
Yaptırdığı özel doğum günü pastasıyla yeni yaşını kutlayan Candan, hemen ardından camiye sonra da Yerebatan Sarnıcına gezmeye gitti. Pastasının üzerinde “Merhaba dünyam, geri döndüm” yazısı kadar camideki “Ya Hak Ya Vekil vekilim SENSİN sana güveniyoruz kardeşim ve ben” notuyla cezaevinde olan kardeşini unutmaması dikkat çekti.
HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI