DOLAR
32,8801
EURO
35,1792
ALTIN
2.461,59
BIST
10.680,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
32°C
Antalya
32°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
31°C
Cumartesi Açık
38°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C

Vincenzo Montella: İlk düşman Milli Takım’ın hocası oluyor

Antalya Bilet…

Vincenzo Montella: İlk düşman Milli Takım’ın hocası oluyor
REKLAM ALANI
22.06.2024 21:19
0
A+
A-

Vincenzo Montella: İlk düşman Milli Takım'ın hocası oluyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz mağlubiyetinin ardından “Bir şeyler ters gidince ilk düşman Milli Takım’ın hocası oluyor. Bunun farkındayım. Karar verirken, bildiklerimi uyguluyorum.” diye konuştu.

Türkiye, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz’e 3-0 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın açıklamaları şu şekilde:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Fena bir maç oynamadık. İlk 20 dakika biz gole çok yaklaştık. İlk dakikalarda bu seviyedeki rakiplere gol bulmazsanız, işini zor oluyor. İlk gol sonrasız moral düştü, toparladık derken ikinci gol… Toparlamaya çalıştık, sonuna kadar mücadele ettik.

“İLK DÜŞMAN HOCA OLUYOR”

Üç tane iyi kalecimiz var. İtalya maçında Altay Bayındır iyi performans gösterdi. Galler maçında da sonradan girdi ve iyiydi. Bu sabah Mert Günok sakatlığıyla uyandık. Altay, Almanya maçında da iyiydi. Üç kalecimiz de iyi. Bir şeyler ters gidince ilk düşman Milli Takım’ın hocası oluyor. Bunun farkındayım. Karar verirken, bildiklerimi uyguluyorum.

“ARDA GÜLER KONUSUNDA ÇOK ÜZGÜNÜM”

İsmail Yüksek çok büyük sakatlıktan geri geliyor. 90 dakika oynamaya hazır değil. 45 dakika farklı, 0 dakika farklı. Zaman verdik, sonuna kadar bekledik. Arda Güler konusunda üzgünüm. Arda yorgundu ve sakatlık riski vardı. Oyuna alırken de düşündüm. 3-0’dayken bir gol atarız düşüncesiyle oyuna aldım.”

Antalya Bilet

REKLAM ALANI