DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

İsviçre’de sel: 1 kişi hayatını kaybetti

Antalya Bilet…

İsviçre’de sel: 1 kişi hayatını kaybetti
REKLAM ALANI
24.06.2024 14:32
0
A+
A-

İsviçre'de sel: 1 kişi hayatını kaybetti

İsviçre’nin güneyinde şiddetli yağış ve eriyen karlar sel ve toprak kaymasına yol açtık. Bir kişinin hayatını kaybettiği, kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

İsviçre’nin güneyinde şiddetli yağışın ve eriyen karların yol açtığı sel felaketi ve heyelan sonucu kayıp kişileri arama çalışmaları sürüyor. Graubünden kantonundaki Misox Vadisi’nde sel nedeniyle bir kişinin kaybolduğu noktaya 8 kilometre mesafede cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.
Polis tarafından yapılan açıklamada, kurtarma ekiplerinin kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarına devam ettiği, ancak canlı bulunma ihtimallerinin “düşük” olduğu ifade edildi. Üç evin sel sularına kapıldığı, 3 aracın ise sürüklendiği kaydedildi.
Ünlü kayak merkezi Zermatt’a giden yolda meydana gelen toprak kayması ve sel nedeniyle hala ulaşım sağlanamadığı öğrenildi.Ülkede geçtiğimiz hafta cuma günü etkili olan şiddetli fırtınanın yol açtığı yağışlar nehirlerin taşmasına, cadde ve sokakların sular altında kalmasına, onlarca kişinin tahliye edilmesine neden olmuştu.
Polis, toprak kayması sırasında kayaların altında kalan 1 kadının sağ olarak kurtarıldığını açıklamıştı.İsviçre meteoroloji servisi yetkilileri bölgenin yaklaşık 1 saat içinde 124 milimetre yağış aldığını belirterek, bu miktardaki yağışın 30 yılda bir görüldüğünü kaydetti.

Antalya Bilet

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI