DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

YouTube, uyku zamanlayıcısı özelliğini test ediyor

Antalya Bilet…

YouTube, uyku zamanlayıcısı özelliğini test ediyor
REKLAM ALANI
24.06.2024 17:11
0
A+
A-

YouTube, uyku zamanlayıcısı özelliğini test ediyor

YouTube, Android mobil cihazlarda uyku zamanlayıcısı özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar uyuyakalsa bile bile belirtilen sürede video veya müzik otomatik olarak kapatılacak.

Uyku zamanlayıcıları, belirli bir süre geçtikten sonra medya uygulamalarında oynatmayı sonlandırmak için kullanışlı bir işlevdir.

Genellikle bu seçenek, biri uykuya daldıktan sonra şarkıların veya videoların çok uzun süre çalmaya devam etmemesini sağlamak için kullanılır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Android Authority’nin haberine göre, YouTube’un Android cihazlar için bir uyku zamanlayıcısı özelliği geliştirdiği öne sürüldü.

YouTube Music bu işlevi zaten destekliyor, ancak video uygulamasında bu işlev desteklenmiyordu.

YouTube’da uykuya dalmaya yardımcı olmak için tasarlanmış video ve müziklerin yaygınlığı göz önüne alındığında bu özellik için geç kalınmış bile olabilir.

Ancak bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağına dair henüz bir bilgi yer almıyor.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI