DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
36°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? (Steam indirimleri tarihleri)

Antalya Bilet…

Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? (Steam indirimleri tarihleri)
REKLAM ALANI
26.06.2024 11:09
0
A+
A-

Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? (Steam indirimleri tarihleri)

Oyuncular tarafından en çok tercih edilen video oyun platformlarından biri olan Steam, her sene büyük mevsimsel indirimler yaparak oyunların fiyatlarını aşağıya çekiyor. Peki, Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

Steam, 2024 Büyük Mevsimsel İndirim kampanyası kapsamındaki yaz indirim tarihlerini duyurdu.Yılın en büyük indirimlerinin gerçekleşeceği 2 haftalık süreçte birçok kategoriden oyuna ciddi indirimler uygulanacak. Peki, Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? 

BAŞLANGIÇ TARİHİ BELLİ OLDU Steam, 2024 yılının yaz ayı için büyük mevsimsel sezon indirimlerinin 27 Haziran 2024’te başlayacağını duyurdu. Yaz sezonu indirimleri 27 Haziran 2024’te başlayıp 11 Temmuz’a kadar devam edecek.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Oyunseverler istek listelerinde bulunan oyunlara, indirime girmesi halinde uygun fiyatlı yoldan erişebilecek.

Antalya Bilet

REKLAM ALANI